Bubbels

Bubbels in het West- Brabantse Hoogerheid is een Aquarium en Vijver speciaalzaak.

Wij willen u graag kennis laten maken met de schoonheid van de onderwaterwereld. Laat u verrassen door de intense kleuren van onze vissen en de pracht van de verschillende biotopen. Wij kunnen u wegwijs maken in het starten en onderhouden van uw aquarium of vijver. Met meer dan 30 jaar ervaring zien wij ons werk toch echt als een hobby.

In onze winkel treft u een grote verscheidenheid aan van tropische zoetwatervissen. Daarnaast beschikken wij over een zeer mooie afdeling aquariumplanten met een zeer ruim assortiment. Dat er tevens een showroom met aquaria is en een uitgebreid assortiment aquariumartikelen spreekt voor zich.  Zoals het uiteraard een Aquarium en Vijver speciaalzaak betaamt.

Ook als u ontzorgd wilt worden ten aanzien van aquarium of vijveronderhoud bent u van harte welkom om daar eens met ons van gedachten over te wisselen. Er zijn diverse mogelijkheden denkbaar.

Contactgegevens

Bubbels
Voltweg 25
4631SR Hoogerheide

Telefoon: 0164-612810
Website: http://bubbelsbv.nl

Waardering

 • R R R R R Prijs
 • R R R R R Kwaliteit
 • R R R R R Vakkennis
 • R R R R R Assortiment
R R R R R Gemiddeld

Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:30
Dinsdag: 10:00 - 17:30
Woensdag: 10:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 16:00
Zondag: Gesloten

Assortiment

 • .Zoetwater
 • 'Zoutwater
 • .Waterplanten
 • .Aquaria
 • .Aquariumbenodigdheden

Aquarianen zeggen over Bubbels

 • Mooie winkel, goede kwaliteit vissen maar ook wel prijzig

  Zeer mooie winkel, overzichtelijk, alle vissen per continent gesorteerd, vriendelijk en behulpzaam personeel met een hart voor de dieren. Een aanrader voor iedere aquariaan. Alleen mogen de prijzen wel iets naar beneden. Top atractie is toch wel de pacu in een van de showaquariums.

  Geplaatst op 26 mei 2015 om 18:33

Deel jouw ervaring met ons

Blij? Verdrietig? Laat het ons weten
Alleen voor ons om je mening, indien nodig, te verifiëren
 

Advertentieruimte

Over deze website

Aquariumwinkeloverzicht brengt alle aquariumwinkels en speciaalzaken in Nederland op overzichtelijke wijze in beeld. De site is en blijft 100% gratis voor bezoekers en winkeliers.

Help deze website nog informatiever te maken door jouw ervaringen met winkels achter te laten of zoek een eenvoudig via de kaart naar aquariumspeciaalzaken in jouw buurt.

Voor vragen of opmerkingen over de website kun je altijd contact met ons opnemen. Wil je kosteloos jouw winkel laten opnemen in ons overzicht dan kun je hiervoor dit formulier invullen.