Over Aquariumwinkeloverzicht.nl

Wij zijn in principe alleen per e-mail bereikbaar voor vragen, opmerkingen of het corrigeren van de informatie op onze website. Je kunt ons direct een e-mail sturen via info|aquariumwinkeloverzicht:nl of door het onderstaande contactformulier in te vullen. Ben je retailer? Klik dan hier om direct jouw winkel toe te voegen aan onze website.

LET OP! Voor je een vraag stelt aan ons

Alles wat wij weten over winkels en producten staat op deze website. Wil je weten of een winkel morgen langer open is of dat ze een bepaald product in het assortiment hebben neem dan contact met de winkel op (contactgegevens staan op de pagina van de winkel zelf in deze website). Het onderstaande formulier is alleen voor;

  • Technische vragen over deze website
  • Opmerkingen over deze website

Wij kunnen je niet helpen als het gaat om;

  • Het assortiment van een winkel;
  • De openingstijden van een winkel;
  • De retourneringsprocedure van een winkel;
  • Iets anders over de winkel of haar assortiment.

Stel ons deze vragen niet aub! De contactinformatie van de winkelier staat op de detailpagina van de winkel zelf. Weet je zeker dat je vraag echt over deze website gaat? Vul dan onderstaand formulier in.

 

Contactformulier

 
 
 

Advertentieruimte

Over deze website

Aquariumwinkeloverzicht brengt alle aquariumwinkels en speciaalzaken in Nederland op overzichtelijke wijze in beeld. De site is en blijft 100% gratis voor bezoekers en winkeliers.

Help deze website nog informatiever te maken door jouw ervaringen met winkels achter te laten of zoek een eenvoudig via de kaart naar aquariumspeciaalzaken in jouw buurt.

Voor vragen of opmerkingen over de website kun je altijd contact met ons opnemen. Wil je kosteloos jouw winkel laten opnemen in ons overzicht dan kun je hiervoor dit formulier invullen.