Aquariumhuis

Aquariumhuis Amsterdam is begonnen in 1971 is een klein maar gezellig winkeltje met een zo groot mogelijk assortiment. In het assortiment vindt u producten van Eheim, Sera, Juwel, Aqua Flow, Tetra, Jager en nog meer. Tevens heeft Aquariumhuis Amsterdam een groot assortiment aan decoratie, voeders en andere benodigdheden. Daarnaast hebben zij ook een eigen technische dienst voor al uw problemen en reparaties op het gebied van TL units, pompen en filters.

Contactgegevens

Aquariumhuis
Jan van galenstraat 159
1056 BR Amsterdam

Telefoon: 020-6180036
Website: http://www.het-aquariumhuis-amsterdam.nl

Waardering

 • R R R R R Prijs
 • R R R R R Kwaliteit
 • R R R R R Vakkennis
 • R R R R R Assortiment
R R R R R Gemiddeld

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: Gesloten
Donderdag: Gesloten
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00
Zondag: Gesloten

Assortiment

 • .Zoetwater
 • 'Zoutwater
 • .Waterplanten
 • .Aquaria
 • .Aquariumbenodigdheden

Aquarianen zeggen over Aquariumhuis

 • fijn winkeltje

  mooi klein winkeltje met aardige mensen helpen Mij altijd graag als er iets stuk is mag je het gelijk komen terug brengen zonder die onzin van een bon of moeilijk doen! mensen met plezier in hun werk! ik kom er graag en vind het een aanrader om er heen te gaan voor beginners!

  Geplaatst op 3 maart 2015 om 15:18

 • openingstijden

  kloppen niet meer, Is op maandag en donderdag gesloten. Prima winkel!

  Geplaatst op 19 november 2012 om 11:52

 • openingstijden

  kloppen niet meer, Is op maandag en donderdag gesloten. Prima winkel!

  Geplaatst op 19 november 2012 om 11:50

 • humor waar je tegen moet kunnen

  ik ben er nu een paar keer geweest en ik moet zeggen petje af voor de man en vrouw op leeftijd, die dit piep kleine winkeltje runnen. ik vind het knap, dat iemand met zoveel geduld, als zij hebben, de klanten helpen. er is weinig ruimte, dus je staat eigenlijk altijd in de weg, door de vele aquaria heerst er een vochtig, sub-tropisch klimaat, wil je een visje uit een hoger gelegen aquarium dan klimt de vrouw behendig op de keukentrap. Ze hebben allebei veel kennis van zaken en ja, ze bezigen allebei een speciaal soort droge humor en reageren op elkaar zonder een spier te verrekken, dus ik kan me voorstellen, dat dat onvriendelijk overkomt, anyway, ik hou er wel van en het past ook bij dat winkeltje, alleen al die twee bizarre waterapen in de grote bak in het midden, heel bijzonder. prima winkel

  Geplaatst op 3 november 2009 om 15:00

 • Klein maar niet groot in vriendelijkheid

  Het is een heel klein winkeltje met een grote bak in het midden, terwijl er al heel weinig ruimte is. De eigenaren maken constant flauwe hatelijke grapjes waardoor je amper iets durft te vragen. Proberen ook steeds iets te rommelen met de prijzen door er een kwartje bovenop te doen, als je er wat van zegt dan krijg je weer een hatelijk grapje. Als je al om advies durft te vragen staat die vrouw steeds door die man heen te kletsen waardoor je nog steeds geen echt antwoord hebt. Ik vind dat degene die vind dat ze onvriendelijk zijn echt gelijk heeft.

  Geplaatst op 27 oktober 2009 om 17:42

 • klein maar zeer groots!

  Al heel lang bekende zaak in Amsterdam met uitstekend assortiment en vriendelijke en proffesioneel personeel/eigenaren. Ik ben net weer na 35 jaar opnieuw met deze hobby begonnen en dan is het fijn om ergens te komen waar men hart voor de zaak heeft en niet alleen maar aan geld verdienen denkt. Als ik een reactie lees over kindonvriendelijkheid dan denk ik toch echt dat dat in de beleving van deze ouders ligt en je even logisch moet nadenken. Een kleine winkel is geen speelplaats voor kids. Een prima winkel die ondanks dat het er niet groot is nog heel lang moet blijven!

  Geplaatst op 17 juli 2009 om 14:05

 • Veel op klein oppervlak

  Het aquariumhuis is klein en staat helemaal vol aquaria. Er is weinig ruimte over voor mensen. Een deel van het personeel past net achter de toonbank en bijna niet in de nauwe gangetjes. Mijn zeer jonge kinderen hadden dat al snel door en namen zo weinig mogelijk plaats in zowel fysiek als qua volume. Toch ging er een steeds graag met me mee, want er is genoeg te zien, als je even door hebt hoe het er werkt.

  Geplaatst op 20 maart 2009 om 13:45

 • Kind(om)vriendelijk of vis(on)vriendelijk?

  Wij hebben nog nooit een winkel meegemaakt wat zo'n onvriendelijk, arrogante, zonder respect voor kinderen en onbeleefd personeel -en of eigenaar heeft!!! Bah wat een nare winkel daar. Wij zijn er uit gevlucht, onze kinderen moesten er fluisteren! Wij waren van plan een aquarium en vissen te kopen en kwamen er speciaal naar toe..maar het enthousiasme van onze kinderen werden er niet gewaardeerd. Deze zaak moet zeker zo door gaan want dan kunnen zij hun failissement alvast aanvragen.

  Geplaatst op 2 februari 2009 om 10:09

 • huisje/boog voor in de vissenkom

  aangezien de opmerkingen die er al zijn op deze site, zou ik er wel heen willen. ik ben er nog nooit geweest. Ik zoek een huisje of boogje waar mijn vissen doorheen of onderdoor kunnen zwemmen. ik denk dat het water zoet is maar weet niet of dat uitmaakt. Het lijkt me een kleine winkel met veel erin en ik denk dat zoiets als ik zoek hier wel te vinden is.

  Geplaatst op 2 januari 2009 om 14:50

Deel jouw ervaring met ons

Blij? Verdrietig? Laat het ons weten
Alleen voor ons om je mening, indien nodig, te verifiëren
 

Advertentieruimte

Over deze website

Aquariumwinkeloverzicht brengt alle aquariumwinkels en speciaalzaken in Nederland op overzichtelijke wijze in beeld. De site is en blijft 100% gratis voor bezoekers en winkeliers.

Help deze website nog informatiever te maken door jouw ervaringen met winkels achter te laten of zoek een eenvoudig via de kaart naar aquariumspeciaalzaken in jouw buurt.

Voor vragen of opmerkingen over de website kun je altijd contact met ons opnemen. Wil je kosteloos jouw winkel laten opnemen in ons overzicht dan kun je hiervoor dit formulier invullen.