Vitalfish

De grootste aquarium & vijverspecialist in Nederland!
Met meer dan 3000 m2 aquarium en vijverplezier! Met koi uit Japan en Israël, ruime keus aan zoet- en zeewateraquaria, vijverpomen, koralen en nog veel meer!

Contactgegevens

Vitalfish
Den ham 23a
2771 WX Boskoop

Telefoon: 0172-211074
Website: http://www.vitalfish.nl
Webwinkel: http://www.vitalfish.nl/aquarium-producten

Waardering

 • R R R R R Prijs
 • R R R R R Kwaliteit
 • R R R R R Vakkennis
 • R R R R R Assortiment
R R R R R Gemiddeld

Assortiment

 • .Zoetwater
 • .Zoutwater
 • .Waterplanten
 • .Aquaria
 • .Aquariumbenodigdheden

Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00 Koopavond
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: Gesloten

Aquarianen zeggen over Vitalfish

 • Zwaar slecht

  Brn hier nu een paa keer geweest en ben dus niet tevreden over deze zaak wetknemers weten het geslacht verschil niet tussen de vissen dat moet ik als klant uit leggen hun zee water is rotzooi ik neem het mee en zit helemaal vol met amoniac het is hun eigen afval water wat ze verkopen tevens krijg je het mee in een zak ? Beetje raar eigenaar is zwaar asociaal en neerbuigent naar klanten als je iets aan hem vraagt kan hij niet klantvriendelijk reageren maar alleen kut opmerkingen maken tevens zijn ze zwaar overprijsd een frontosa bij hun kost €90 terwijl die bij een cichliden zaak €15 kost voor de zelfde maat de zee vissen zijn ook overprijsd en ik heb nog geen een vis gehadt die het langer dan 4 dagen uithielt dus totaal geen aanrader

  Geplaatst op 8 augustus 2015 om 15:01

 • Prima, alles schoon en keurig

  Aquariumplanten voorraad plus hoe dit wordt getoond is. Keurig een aquarium per plantensoort. Mooi schoon water. Geen vervuiling bij de planten.

  Aquariumvissen, de voorraad wordt in ruime schone aquariums getoond. Totaal geen dode vissen gezien.
  Behulpzaam personeel, met goede kennis van zaken. En op het moment dat ze iets niet weten, lopen ze direct naar een collega die het wel weet, zodat ze jou als klant ten alle tijden een correct en volledig antwoord geven.

  Duidelijke tip, Laat duidelijker zien wat voor aquariums men kan leveren. Dit is namelijk niet duidelijk en is verdeeld over de winkel. Daarnaast is er geen duidelijk voorbeeld van een maatwerk-aquarium, hoe deze eruit ziet qua afwerking en zo. Zonde.

  Geplaatst op 28 januari 2015 om 15:35

 • wat een leuke en complete zaak!

  leuke ervaring

  Geplaatst op 11 november 2014 om 16:52

 • Mooie grote winkel met veel keuzen, zowel voor zoet water als zeewater aquarium. Ook de vijver afdeling is inmens groot!

  geweldig

  Geplaatst op 29 oktober 2014 om 8:29

 • Grote winkel met veel keuzen!

  biij

  Geplaatst op 27 oktober 2014 om 11:50

 • Kennisniveau medewerkers loopt zeer uiteen

  Op vijvergebied zeer veel te bieden. In mijn ogen (zelf een leek mbt vijvers) een specialist.
  Anders is het mbt aquaria. Het assortiment is redelijk. Hoewel wel vaak gebonden aan een enkel merk voor veel zaken.

  Zoetwateraquarium:
  Aquariumplanten soms prima maar ook periodes dat het assortiment beperkt is en de kwaliteit minder (alg en bruine bladeren). Ook verkoopt men er plantensoorten die in de huiskamer horen en onderwater niet meer dan een maand overleven. Dit laatste vind ik persoonlijk niet kunnen.

  Het assortiment vissen vind ik wat beperkt. Wel redelijk betaalbaar en in mijn ogen gezonde vissen.
  Ik ben wel eens niet echt goed geinformeerd. Bij eerste aanschaf voor een 180 literbak 6 goerami's meegekregen met de opmerking dat dat prima zou gaan. Oorlog in de bak en maar twee hebben het overleefd.
  Er loopt wel een jongedame die heel veel kennis heeft en goed door vraagt om tot een goed advies te komen. Helaas is zij er niet altijd en als je dan iemand treft van de vijverafdeling is het advies soms onjuist.
  Bij een bezoek hoorde ik twee jongens overleggen welke vissen ze bij elkaar in een bak konden doen. De conclusie was om de blauwe en gele bij elkaar te doen omdat dat mooi bij elkaar zou staan. De bakken hebben geen latijnse namen voor de vissen maar bv ' malawimix'. Ik ken die soort nog niet :-)

  Zeewater:
  Ik ben een leek. Het assortiment ziet er redelijk verzorgt uit en de vissen zitten daar wel goed per soort. De koralen en anemonen zien er prachtig uit.

  Mijn conclusie is dat deze winkel voor een kenner een bezoek waard is maar voor advies niet het predikaat specialist verdient.

  Geplaatst op 13 november 2012 om 22:31

-

Deel jouw ervaring met ons

 
Blij? Verdrietig? Laat het ons weten
Alleen voor ons om je mening, indien nodig, te verifiëren