Verduijn Cichlids

Verduijn Cichlids in Zevenhuizen heeft meer dan 350 soorten cichliden en andere zoetwater vissen uit alle werelddelen. Ze zijn gespecialiseerd in cichliden uit Afrika, Midden- en Zuid Amerika. Wildvang en nakweek, van klein tot groot. Een gedeelte van deze cichliden wordt geïmporteerd uit Afrika en een gedeelte kweken ze zelf. De rest komt van kwekers uit binnen- en buitenland. Op de voorraadlijst kunt u zien welke soorten er op dit moment bij ons rondzwemmen. Naast cichliden heeft Verduijn Cichlids natuurlijk ook een groot assortiment tropische siervissen. Zalmpjes, barbelen, killivissen, regenboogvissen en bijzondere meervallen voor het gezelschapsaquarium. Iedere week nieuwe aanvoer van aquariumplanten en levend visvoer. Vanaf april tot september is de vijverafdeling open.

Contactgegevens

Verduijn Cichlids
Wollefoppenweg 107
2761 DL Zevenhuizen

Telefoon: 010-4550253
Fax: 010-4566738
Website: http://www.verduijncichlids.com

Waardering

 • R R R R R Prijs
 • R R R R R Kwaliteit
 • R R R R R Vakkennis
 • R R R R R Assortiment
R R R R R Gemiddeld

Assortiment

 • .Zoetwater
 • .Zoutwater
 • .Waterplanten
 • .Aquaria
 • .Aquariumbenodigdheden

Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30
19:00 - 21:00 Koopavond
Zaterdag: 08:30 - 17:00

Aquarianen zeggen over Verduijn Cichlids

 • fijne winkel.

  zeer goed adres voor aquarium vissen en spullen, vissen zijn goed en goed verzorgt ziet er schoon uit ziet geen dode vissen in de bakken, als er een in zit wordt deze gelijk verwijderd, de mensen hebben zeer veel kennis van zaken, ook voor vragen nemen ze de tijd en geven een oplossing en adviseren soms goedkoper spul te nemen omdat dat beter werkt TOP, voor reparaties aan pompen doen ze niet moeilijk als ze het in huis hebben kijken ze hem vaak gelijk na ook op zaterdag. ze geven je de tijd om ruimschoots te kijken of zoeken naar vissen of andere spullen, en dringen niet aan ik kom regelmatig daar en heb nog nooit iets gezien wat niet kan zeer vriendelijke mensen meet goede kennis in een nette winkel echt TOP!!!!!

  Geplaatst op 14 januari 2017 om 14:55

 • Voor de cichliden liefhebber

  Voor de cichliden liefhebbers een erg leuk adres. De prijzen zijn soms stevig, maar de keus is er groot op gebied van cichliden.
  Bovendien zijn de niet algemeen verkrijgbare cichliden overal best prijzig dus als je het zo bekijkt vallen de prijzen ook wel weer mee. Voor advies kun je er zeker terecht en ik heb niet het idee dat ze je wat aansmeren om maar wat te kunnen verkopen.

  Geplaatst op 15 december 2016 om 15:43

 • Dicht?

  Stond vandaag dus voor een dichte deur, toch maar bij een andere winkel mijn spullen gehaald.

  Geplaatst op 8 november 2015 om 17:30

  Reactie Aquariumwinkeloverzicht.nl

  Dat klopt, op zondag is deze winkel gesloten zoals te lezen valt hierboven en op hun eigen website. Gelukkig zijn er elke zondag wel winkels in het land die geopend zijn.

 • Mooie vissen en erg behulpzaam personeel

  Alleen maar positieve ervaringen met deze winkel. Goed en eerlijk advies gekregen. Ook het mailcontact is goed en het reserveren van vissen is ook mogelijk.
  Ik kan me als cichlidenliefhebber me er een hele dag zoet houden. Dikke pluim van mij. Alleen de prijs mag wel iets zakken.

  Geplaatst op 26 mei 2015 om 18:41

 • Goed maar wel een hoop verbeter punten

  Ik heb hier al meerdere vissen gehaald prijzen vallen egt mee als je kijkt wat je ervoor krijgt het enige wat ik wel raar vondt dat ik de ene week kwam vragen hoeveel ze voor een meerval woude en toen ik de week erop kwam woude ze ineens het 3 dubbele hebben voor dat beest dus ze moeten meer duidelijkheid in prijzen brengen naar melkaar en voor de rest vindt ik het een goede zaak maar niet voor beginners want ze zeggen allemaal iets anders dus je kan beter ergens anders om informatie vragen en daarna bij hun de vissen halen dan het beide daar te doen

  Geplaatst op 14 mei 2015 om 11:08

 • Redelijk.

  Was er tijden niet geweest en schrok een beter van datgene wat ik aantrof. De prijzen vond ik vrij hoog. Ik twijfel sterk aan de wildvang kwaliteit en vond dat de zaak veel van zijn oude glorie had verloren.

  Geplaatst op 1 juli 2014 om 16:11

 • vrijdagavond open

  1 groot voordeel van deze winkel: ze zijn vrijdag avond open.

  Geplaatst op 27 juli 2012 om 8:12

 • Ok

  Ik ben hier onlangs geweest voor mijn eerste plantjes en dingetjes. Daarbij werd ik goed geholpen door een man en ik kreeg een goede inleiding en uitleg over het starten van een aquarium met plantjes. Top. Wel had ik een sterk gevoel dat hij me randapparatuur wilde verkopen die ik eigenlijk niet nodig had, maar het is natuurlijk allemaal vrijblijvend.

  Mijn eerste paar visjes heb ik de week erop daar gehaald. Deze keer geholpen door een mevrouw. Wat ze vertelde, was compleet tegenstrijdig met de collega van de week ervoor. Dan zie je, als beginner, de vissen door het water niet meer.

  De verkochte visjes zien er goed en kleurig uit. En als beginner kan je daar een leuke keuze maken. In tegenstelling tot de grote Waterweelde in Den Haag vind ik dat ik Verduijn een interessantere collectie aan vissen heeft.

  Over het algemeen tevreden over deze winkel.

  Geplaatst op 27 juli 2012 om 8:07

-

Deel jouw ervaring met ons

 
Blij? Verdrietig? Laat het ons weten
Alleen voor ons om je mening, indien nodig, te verifiëren