Strijker Aquarium

Strijker aquarium is een jong en dynamisch bedrijf met veel ervaring in de aquariumhandel, met als specialisatie aquarium specialbouw. Strijker aquarium is de grootste en beste gesorteerde aquarium speciaalzaak voor zowel particulieren als bedrijven in de regio Rotterdam en verre omstreken. Wij bieden de meest uitgebreide keuze aan aquarium benodigdheden en levende have, zowel op zoetwater als op zeewater gebied. Tevens biedt Strijker aquarium een uitstekende service. Uw zorg is onze zorg Onze doelstelling is het leveren van een klein stukje natuur waarbij u thuis of op het werk kunt genieten, en even uw gedachten op de vrije loop kunt laten gaan.

Contactgegevens

Strijker Aquarium
Beyerlandselaan 43
3074 EB Rotterdam

Telefoon: 010-4848477
Website: http://www.strijkeraquarium.nl

Waardering

 • R R R R R Prijs
 • R R R R R Kwaliteit
 • R R R R R Vakkennis
 • R R R R R Assortiment
R R R R R Gemiddeld

Assortiment

 • .Zoetwater
 • .Zoutwater
 • .Waterplanten
 • .Aquaria
 • .Aquariumbenodigdheden

Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 10:00 - 17:30
Woensdag: 10:00 - 17:30
Donderdag: 10:00 - 17:30
Vrijdag: 10:00 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: Gesloten

Aquarianen zeggen over Strijker Aquarium

 • De grootste en beste

  Ik ben in de loop van de jaren in heel veel winkels geweest en kwam via hun uitgebreide website vorig jaar bij Strijker terecht. Ondanks dat het in een kelder zit is het echt een enorm ruime en overzichtelijke winkel waar je uren rond kan lopen. De mensen daar zijn niet opdringerig ofzo en als je een vraag hebt helpen ze je graag maar laten je ook gewoon op je gemak kijken. Ik ben hier nu regelmatig te vinden en ben blij dat hier een kijkje genomen heb. Ook al online bij ze besteld en afgehaald in de winkel, ook dat gaat goed.

  Geplaatst op 12 maart 2021 om 10:26

 • Gespannen, kortaf, onvriendelijk

  Echt het maakt ze toch niet uit of je er bent, ze krijgen toch wel genoeg inkomen. Zo voelt het om in Strijker Aquarium te staan. Vissen zitten in een 5 x 5 cm kubusje, half dood, geven geen reacties en drijven maar in overlevingsmodus en geloof me, ze doen echt niet meer dan breindood overleven. Ze hebben daar een hond, die kwam even hallo zeggen en een kroel vragen, maar zonder naar ons te kijken of iets tegen ons te zeggen--alsof we daar niet stonden--snauwde 1 van de eigenaren gelijk de hond naar achteren en liep die weer door en het kwam echt hartstikke onvriendelijk over. Vervolgens gingen wij maar door, omdat de eigenaar ellenlang achter de telefoon bleef hangen en niemand anders ons kwam helpen. Dan vragen ze zich uiteindelijk af waarom wij dan vervolgens alvast een zakje pakken (niet eens zelf planten, echt puur een zakje) en worden we hartstikke vies aangestaard en krijgen we een lange stilte waarin ze rondkijken en de tanden stevig op elkaar zetten. Tja, wat willen jullie van ons zeg. Wat een onvriendelijke winkel. Wij hebben zelf de winkel al gestaakt en zullen daar niet meer kopen. Zo werkt het hé, als je niet koopt bij een winkel, zullen ze ooit verdwijnen.

  Geplaatst op 16 augustus 2020 om 14:25

 • Eerlijk geholpen

  Was al bij meerdere winkels geweest met mijn kapotte pomp maar wilden alleen een nieuwe verkopen, toen werd ik geattendeerd op Strijker, (door m'n vader welke er vroeger al kwam). Moest even zoeken omdat ze in een kelder zitten maar werd blij verrast hoe groot het was. Ik werd behulpzaam te woord gestaan en ze kende mijn pomp kennelijk zo, er gingen overvolle lades met onderdelen open achter de balie en zelfs mijn pomp van 20+ jaar werkte weer als vanouds voor 6,95eu!

  Ik weet wel waar ik voortaan als eerste heen ga, weet geen winkel met zo veel vissen en spullen.

  Geplaatst op 16 februari 2018 om 17:07

 • Geen informerende Website,,

  Ik heb de Website bekeken ik vind deze niet informerend kan best wat beter wat betreft Foto's ,Prijzen etc etc daar
  bedoel ik mee van Aquariums,Vissen,Planten etc etc

  Geplaatst op 20 december 2017 om 13:48

 • Vaste klant

  Kom al jaren aan de beijerlandslaan, heb vaak genoeg elders gekeken maar kom altijd weer hier uit.

  Geplaatst op 11 november 2016 om 8:20

 • Prima zaak

  Ik zelf raad het zeker aan om naar Strijkers te gaan. Het is een hele goede zaak waar ze erg klantvriendelijk zijn ook al sta je er een half uur en zijn ze even bezig ze maken tijd voor jou vrij. ook is de prijs en de kwaliteit van de vissen, planten en de rest van alle benodigdheden van een erg goede kwaliteit.

  Geplaatst op 19 oktober 2016 om 10:02

 • klant

  De huidige eigenaar maakt er veel werk van om de winkel een meer frisse en opgeruimde aanblik te geven. Wat nog veel belangrijker is: hij heeft echt verstand van zaken en geeft goed advies. Top zaak!!!

  Geplaatst op 19 september 2016 om 19:11

 • Super winkel

  Deze winkel zit er al jaren en is bezig met een heuse comeback.
  Ik ben er enige tijd niet geweest maar sinds kort ben ik er weer trouwe klant met zowel mijn zoetwater als zeewaterbak.
  Je kan duidelijk merken dat er een andere eigenaar in is gekomen (welke ik nog van de tijd ken toen hij nog personeel bij Strijker was) welke de zaak nieuw leven ingeblazen heeft.

  Geplaatst op 24 juni 2016 om 20:02

 • hier moet je heen

  Alles ziet er netjes bij , de zaak zit in een kelder wat sommige mensen niks vinden(stoort mij niet) maar het personeel de service en het aantal vissen en de kwaliteit maakt het helemaal goed , top zaak !!!!!

  Geplaatst op 31 januari 2015 om 9:56

 • rommelig maar top

  Winkel zelf is verouderd en rommelig. Echter de kennis, vriendelijkheid en assortiment is top!

  Geplaatst op 24 mei 2014 om 12:13

 • Retourneren

  Vis gekocht, maar kon niet aarden met andere vis, teruggebracht maar daar respectloos behandeld, wel geld teruggekregen maar verkoper hield de kaken stijf op elkaar...

  Geplaatst op 29 oktober 2013 om 18:00

 • klantvriendelijk

  Ik was twee weken geleden in de winkel de mensen zijn heel klantvriendelijk .geven je antwoord als je wat te vragen hebt en geven je ook uitleg. Als je wat niet weet.ik zou iedereen aanbevelen om daar een kijkje te gaan nemen.als je een vissen liefhebber ben.

  Geplaatst op 17 oktober 2013 om 11:54

 • Voor zeewater dieren moet je hier niet zijn!

  Vrijwel niks te vinden op zeewater gebied, verder is het een rommelige zaak.

  Geplaatst op 12 februari 2011 om 18:55

-

Deel jouw ervaring met ons

 
Blij? Verdrietig? Laat het ons weten
Alleen voor ons om je mening, indien nodig, te verifiëren