Heevis

Heevis in Eindhoven is al meer dan 32 jaar het adres voor uw aquarium-, terrarium- en vijverartikelen. Het ruime assortiment, vakkennis en servicegerichtheid maken Heevis een begrip in de regio. Heevis is teves verdeler van verschillende soorten tropische vissen zoals Discusvissen, Cichliden, Koudwatervissen, Leeuwenkop, Buffelrug, Cacilo, Shubinkin, Redcap en nog veel meer. Naast de kant en klare aquaria van de merken Juwel en MP okva stabbil leverd Heevis ook aquaria op maat.

Contactgegevens

Heevis
Schootsestraat 138
5616 RH Eindhoven

Telefoon: 040-2510677
Fax: 040-2517272
Website: http://www.heevis.nl

Waardering

 • R R R R R Prijs
 • R R R R R Kwaliteit
 • R R R R R Vakkennis
 • R R R R R Assortiment
R R R R R Gemiddeld

Assortiment

 • .Zoetwater
 • .Zoutwater
 • .Waterplanten
 • .Aquaria
 • .Aquariumbenodigdheden

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00 Wij zijn van 12:00 uur tot 13:00 uur gesloten.
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 09:00 - 18:00 Wij zijn van 12:00 uur tot 13:00 uur gesloten.
Donderdag: 09:00 - 18:00 Wij zijn van 12:00 uur tot 13:00 uur gesloten.
Vrijdag: 09:00 - 18:00 Wij zijn van 12:00 uur tot 13:00 uur gesloten.
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: Gesloten

Aquarianen zeggen over Heevis

 • Online bestelling

  Deze winkel heeft het slechtste online bestellingssysteem ooit. Ik had eens iets op een maandag besteld. Vrijdag nog geen mail of iets ontvangen, dus ik heb zelf maar een mail gestuurd en ik krijg 10 min daarna een reactie dat hij morgen op de post ging. Nou alles goed denk je? Nee dus, dinsdag kijk ik dat hij wel al verstuurd zou zijn, want er stond dat het woensdag aan zou komen, maar hij was nog niet eens bezorgd bij postnl volgens de track and trace. Ik kreeg zelfs een mail dat hij er morgen was van heevis zelf. Die middag bel ik dus over wat er nou aan de hand is. Zeggen ze: 'We mogen geen levende dieren meer verzenden.' Terwijl ik letterlijk 5 min daarvoor een mail kreeg dat hij er morgen zou zijn. Vervolgens zeggen ze dat de producten die ik had besteld er niet eens waren!! Slechtste service ooit. Ik zou de bestelling over 3 weken af kunnen komen halen bij hun!! Belachelijk. Oh en ik ben mijn 10 euro verzendkosten kwijt.. Ik vind dit niet kunnen heevis! Voor de mensen die iets willen bestellen bij hun, doe het niet! Ik heb ook een keer planten gekocht in de winkel zelf. Die zijn veelste duur en boven op alles heel lage kwaliteit..

  Geplaatst op 7 juli 2019 om 14:33

 • Goede advies

  Heevis geeft altijd goed advies, helpen graag en nemen de tijd voor iedere klant.
  Als er iets mis is met je aankoop kan je terug komen en lossen zei het erg professioneel op.
  Als ze op zondagavond laat een bericht stuurt omdat je iets niet vertrouwd met je aquarium reageert heevis binnen een uur, ookal is het hun vrije zondag avond.
  Echt een top zaak.
  Kom er graag en adviseer het ook aan andere mensen.

  Geplaatst op 28 september 2015 om 18:26

 • goed

  ik kom er al jaren ik weet niet wat die andere mensen wel zien wat ik niet zie maar ja misschien dat ze alles voor niets willen . moet je eens in best gaan kijken daar zijn ze duur

  Geplaatst op 2 mei 2015 om 20:28

 • Zieke schildpadden, kleine huisvestiging

  In eerste instantie lijkt het een prima winkel, ruim assortiment en genoeg medewerkers. Echter je merkt dat het geen dierenvrienden zijn, maar echte ondernemers. Snel en veel verkopen, als het kan gewoon iets extra's aansmeren. De dieren zitten in uitzonderlijk kleine bakken. De waterschilpadden ogen erg ziek(scheefzwemmen, niet goed kunnen duiken, wit slijm bij het hoofd). Grote mooie vissen zitten in erg kleine bakken zodat ze niet eens kunnen zwemmen..

  De winkel oogt rommelig, niet schoon en dus erg opgepropt. Het stinkt er, je zou denken dat is logisch met dieren..maar als je ziet dat het water over de grond loopt in sommige delen van de winkel dan begrijp je dat het stinkt. Hier valt zeker iets tegen te doen!

  Het punt is dat het de enige winkel is met reptielen en vissen in Eindhoven.

  Geplaatst op 6 februari 2015 om 12:10

 • Ze kunnen bij mij niet meer stuk

  Heevis was is en blijft een begrip. Recentelijk een aquarium van 3 meter gekocht en de service was uitstekend. Kom al 40 jaar bij Heevis maar qua prijs en kwaliteitsverhouding is het goed. Er zijn overal verbeteringen aan te brengen maar ik heb de laatste jaren gezien hoe ze het bedrijf hebben vernieuwd ik vind het een pluim waard.

  Geplaatst op 23 mei 2014 om 19:41

 • beste dierenzaak

  Ik kom al jaren bij heevis en ik zal ook niet meer ergens anders heen gaan. De winkel ziet er gezellig uit en het personeel is super vriendelijk. Ik krijg er altijd genoeg informatie.heevis is echt een aanrading als het aan mij ligt.

  Geplaatst op 25 februari 2014 om 15:55

 • Ook slechte ervaring

  Ten eerste vind ik het daar veel te duur.. Qua reptielen is het 10 keer niks daar. Allemaal in te kleine bakjes, slechte onderhoudt en het stinkt er. Ik heb er zelfs een muis zien rondhuppelen. ik vind het ook raar dat als je daar als klant binnen staat dat je om 12uur er ineens uit moet omdat ze een soort van pauze hebben. Ze zitten daar met 5/6 man als het niet meer is? Handel het netjes af en gooi niet je klanten eruit omdat je zogenaamd pauze hebt.. Inderdaad het staat op de site maar kom op zeg het is gewoon niet functioneel mij zien ze er ook niet meer in ieder geval.

  Geplaatst op 27 mei 2013 om 0:12

 • Slechte ervaringen

  De afgelopen maand ben ik hier drie keer geweest. Meer zullen het er helaas niet worden. Er is mij het advies gegeven door twee van de (hoop ik voor de eigenaar) zeer vele stagaires die er rondlopen. Kogelvissen en guppen bij elkaar? Geen probleem. Kogelvissen op brakwater? Onzin, zet ze gewoon in je bak en geef ze veel rode muggenlarven, dan redden ze het wel. Verder vind ik de winkel persoonlijk weinig overzichtelijk. Over staat wel iets en je moet uitkijken dat je je nek niet breekt. Bovendien ruikt het er ook niet echt fris. Maar goed, het meest storend is nog dat je er later zelf achter komt dat vissen niet bij elkaar passen en dat je erachter komt dat ze binnen twee dagen nog ziek zijn ook. Mij zien ze dus niet meer daar.

  Geplaatst op 2 november 2012 om 19:32

 • Mooie zaak

  Heevis is voor mij wel één van de favorieten in deze omgeving. Erg nette winkel, prima assortiment en erg deskundig personeel. Tot zo ver nooit iets te klagen gehad over de kwaliteit van de vissen.

  Geplaatst op 6 juli 2012 om 7:42

-

Deel jouw ervaring met ons

 
Blij? Verdrietig? Laat het ons weten
Alleen voor ons om je mening, indien nodig, te verifiëren