Aquarium & Dierenspeciaalzaak Wesdijk

Bent u op zoek naar een (sub)tropisch aquarium of een zeeaquarium? U bent op het juiste adres bij Aquarium & Dierenspeciaalzaak Wesdijk. Van aquarium op maat tot prachtige aquaria uit onze ruime showroom (met meer dan 50 aquaria!). Alles is mogelijk en ons vakkundig personeel helpt u graag op weg.

Als aquariumspecialist kunnen wij u alles vertellen over discus –en zeevissen. Wesdijk biedt een ruime keus in (sub)tropische vissen en waterplanten waarmee u van uw aquarium een juweeltje maakt. Ook voor het onderhoud van uw aquarium bieden wij knowhow en alleen de beste producten aan. Bijvoorbeeld diverse CO2-systemen, onmisbaar voor een prachtige plantengroei en een stabiele PH-waarde.

Contactgegevens

Aquarium & Dierenspeciaalzaak Wesdijk
Middenbaan 56-62
2991CT Barendrecht

Telefoon: 0180-617613
Website: http://www.wesdijk.nl
Webwinkel: http://www.wesdijk.nl/aquarium/

Waardering

 • R R R R R Prijs
 • R R R R R Kwaliteit
 • R R R R R Vakkennis
 • R R R R R Assortiment
R R R R R Gemiddeld

Assortiment

 • .Zoetwater
 • .Zoutwater
 • .Waterplanten
 • .Aquaria
 • .Aquariumbenodigdheden

Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 20:00 Koopavond
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Aquarianen zeggen over Aquarium & Dierenspeciaalzaak Wesdijk

 • Vissen duur, groot assortiment, goede planten

  De vissen zelf vind ik duur en niet altijd van even goede kwaliteit. Daarnaast kom ik voor allerlei aquaria-artikelen hier wel, want die zijn niet overdreven duurder dan andere zaken. Over hun planten ben ik wel erg positief. Een van de weinige zaken die zulke mooie en goede planten heeft.

  Geplaatst op 1 oktober 2014 om 17:51

 • Hele goede winkel, deskundig personeel.

  Ik heb hier uitstekende ervaringen mee. Kundig personeel, neemt uitgebreid de tijd voor je,

  Geplaatst op 7 augustus 2014 om 22:55

 • jonge vissen

  Heb vrijdag 18 Juli 2014, ongeveer 40 jonge hoogvinkarpers gebracht ze wilden ze heel graag hebben. Er werd door de medewerker gezegd dat ze er van goede kwaliteit uit zien. Er was nog niets afgesproken over een vergoeding, maar er werd een notitie gemaakt op de klantenkaart. Maandag 21 juli 2014 nog een keer langs geweest. Er was nog geen overleg geweest dus werd er weer een notitie gemaakt,ik zou hier de volgende dag over worden gebeld. Heb uiteindelijk aan het einde van de dag dinsdag 22 juli 2014 zelf maar gebeld. Er was toch wel een probleem bij het overwennen was de helft al dood gedaan, ik geef aan dat ik ze gisteren over twee bakken verdeeld heb zien zwemmen. Nee dit was niet zo er waren er nog meer binnen gekomen, dus wordt er geen vergoeding voor gegeven. Beetje jammer, hele slechte service en zeker weer een klant kwijt. Zegt het voort, heb er in het begin van dit jaar aardig wat besteed aan een nieuw aquarium. Bedenk me wel twee keer eer ik daar een voet naar binnen zet.

  Geplaatst op 22 juli 2014 om 17:56

 • duur en geen garantie

  jammer van mensen die zich met verkoop van leven bezig houden en er slecht mee omgaan met 1 netje verschillende bakken rond gaan ,en van kruisbesmetting niets snappen en dan gaan er vissen dood binnen een dag van aanschaf dan hoef je hier niet op garantie te rekenen ,het ligt altijd aan de klant ,ik heb 7 bakken staan dus ik ben meer met kennis bezig dan een verkoper/ster

  Geplaatst op 23 december 2013 om 2:14

 • Ballentent

  De slechte Aquarium zaak waar ik ooit ben geweest. Ze geven je het slechtste advies wat je maar kan krijgen en er klopt geen reet van.En vervolgens geven ze jou de schuld dat jij het niet goed heb verstaan, of dat je staat te liegen.Nooit van me leven dat ik daar nog 1 stap binnen zet.

  Geplaatst op 16 april 2013 om 23:45

 • Erg mooie winkel met goed assortiment

  Ik kom hier geregeld voor mijn aquariumspullen. Altijd leuk om nieuwe visjes te kijken en de aquaria zien er schoon en netjes uit. Verder wel redelijk breed assortiment met benodigdheden. De prijzen zijn niet de laagste maar het complete assortiment en de service maken dit meer dan goed. Ben je in de buurt dan zou ik zeker even langsrijden.

  Geplaatst op 20 juni 2012 om 14:28

 • Deskundig

  ben hier al 3 jaar vaste klant. ben nooit teleur gesteld de winkel uitgegaan. Personeel neemt de tijd en geeft zeer deskundig antwoord zonder opdringen van.Je moet dit of dat kopen.Mooie zaak gezonde planten en vissen

  Geplaatst op 13 maart 2012 om 21:46

 • vriendelijk

  Ben bij veel verschillende aquariumzaken geweest,maar de mensen bij Wesdijk zijn echt supervriendelijk en behulpzaam. Grote zaak met zowel zoet als zoutwater assortiment. Mooie ,gezonde vissen en een koffiehoek met mooie show aquariums. Ik woon niet in de buurt ,maar vind het de rit zeker waard.

  Geplaatst op 12 januari 2012 om 16:37

 • webwinkel

  zag dat de webwinkel vernieuwd was van wesdijk. Eindelijk een goede online winkel waar ik mn maandelijkse filtermateriaal kan bestellen. Eerste levering is in ieder geval super snel geleverd.

  Geplaatst op 9 november 2011 om 0:25

 • wel zoutwater in het assortiment

  Selectief zoeken op auariumwinkeloverzich heeft niet veel zin.Zo heeft wesdijk bv wel een zoutwater assortiment en ook andere huisdieren.Dus zal het me niks verbazen als dat bij andere winkels ook zo zou zijn, die je bij zelctief zoeken niet zal zien.

  Verder over Wesdijk, goeie zaak met kennis van zaken alleen wel duur.

  Geplaatst op 17 juli 2011 om 19:22

  Reactie Aquariumwinkeloverzicht.nl

  Allereerst dank voor je input. Wij zijn helaas afhankelijk van wat de winkeliers ons aan informatie geven. Hierdoor kan het soms voorkomen dat er inderdaad onjuiste gegevens zijn. Wij doen er alles aan de informatie zo accuraat mogelijk te houden. De gegevens van deze winkelier hebben we direct gecorrigeerd.

 • Als het over garantie gaat zijn ze niet thuis...

  Kapot Eheim aquariumfilter binnen garantietermijn. Je wordt als je aanspraak wil maken op garantie in de winkel in de maling genomen en baas Floor scheldt je achteraf ook nog een keer door de telefoon uit voor rotte vis.

  Nooit meer dus

  Geplaatst op 27 december 2010 om 20:31

 • Super webwinkel

  Heb laatst een bestelling geplaast, snelle uitgebreide webshop! Like it used to be, zegmaar. Binnen 24 uur was het al thuis! Lekker gewerkt wesdijk.nl!

  Geplaatst op 13 februari 2010 om 10:08

 • Uitgebreid assortiment

  Kan helaas niet regelmatig vanuit Naarden naar barendrecht rijden, maar elke keer als ik kom, blijf ik daar wel wat uurtjes hangen. Altijd nieuwe dingen, innovaties, uitgebreide vis-, plant- en lagere dierenkeuze. Winkel ziet er goed en verzorgd uit.

  Personeel heeft zeker kennis van zaken en is altijd vriendelijk.

  Verder is de webshop op wesdijk.nl echt een aanrader, snelle leveringen enzo.

  Wat hier boven staat klopt alleen niet helemaal, want ze hebben ook veel op zoutwatergebied. En ook voor overige dieren (hond kat knaagdier e.d.)

  Geplaatst op 22 november 2009 om 14:04

-

Deel jouw ervaring met ons

 
Blij? Verdrietig? Laat het ons weten
Alleen voor ons om je mening, indien nodig, te verifiëren