Frits Kuiper

Frits Kuiper heeft alles op het gebied van Aquaria, Terraria en Hengelsport. Frits Kuiper is geen dierenspeciaalzaak maar puur gespecialiseerd in Aquaria Terraria en Hengelsport zo kunnen wij u alle gespecialiseerde informatie geven die u nodig heeft over deze producten.

Contactgegevens

Frits Kuiper
Noorderhaven 13
9712 VE Groningen

Telefoon: 050-3129092
Fax: 084-7553582
Website: http://www.fritskuiper.nl

Waardering

 • R R R R R Prijs
 • R R R R R Kwaliteit
 • R R R R R Vakkennis
 • R R R R R Assortiment
R R R R R Gemiddeld

Assortiment

 • .Zoetwater
 • .Zoutwater
 • .Waterplanten
 • .Aquaria
 • .Aquariumbenodigdheden

Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 20:45 Koopavond
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: Gesloten

Aquarianen zeggen over Frits Kuiper

 • dikke 10 plus

  Kom hier heel graag mijn vissen kopen met mijn kinderen leukste winkel in de buurt vissen en planten doen het altijd super goed

  Geplaatst op 3 september 2015 om 22:36

 • geweldige service

  Bij Frits Kuipers kun je bijna alles vinden dat je nódig hebt. Het assortiment is groot en ik kom er daarom ook vaak als ik iets nodig heb.

  De service is erg goed. Je word gelijk geholpen.

  Geplaatst op 11 maart 2015 om 10:51

 • Zeer tevreden over assortiment en service

  Kom hier al jaren met heel veel plecier zeer ruim assortiment en goede service echt de beste winkel in de regio

  Geplaatst op 29 juni 2014 om 17:49

 • Heerlijke zaak om te komen en te kopen

  Begrijp de negatieve recensies niet. Dit is voor mij de leukste zaak van het noorden. Een heerlijk ouderwetse inrichting en veel kleine bakjes om lekker rond te snuffelen. Altijd veel leuke kleine soortjes. Aanbod en kwaliteit planten is niet altijd super. Bakken zien er altijd schoon uit met zelden dode visjes. Neem ondanks de negatieve kritiek de moeite om hier eens langs te gaan.

  Geplaatst op 18 januari 2014 om 20:34

 • Ontzettend slecht

  Ontzettend slechte service, klant is koning kennen ze hier niet! Het gaat alleen maar om geld verdienen bij deze mensen. Soms ben je met ze in gesprek en lopen ze zomaar weg. Er word op een arrogante/ betweterige en hufterige manier met je omgegaan. Vooral de oude man die er werkt (ik denk de eigenaar) heeft geen enkel fatsoen tegenover zijn klanten en is bijna altijd chagrijnig. Ga hier niet heen met de hoop dat ze je goed voor kunnen lichten. Ze hebben of geen enkele kennis van zaken of ze liegen je gewoon voor om meer geld te verdienen. Als je later terug komt omdat door hun verkeerde voorlichting een vis dood is krijg je te horen dat je je beter had moeten inlezen... Ik ben hier tot mijn spijt jaren lang klant geweest omdat ik dacht dat dit de enige aquariumspeciaalzaak was. Na de zoveelste keer dat ik verkeerd ben voorgelicht en er weer met mij is omgegaan op een manier die ik in geen enkele andere winkel gezien heb, heb ik gelukkig een alternatief gevonden. De dierenwinkel in winkelcentrum paddenpoel is aan te raden, de Jumper aan de Hereweg heeft ook een breed assortiment veel kennis hebben ze hier niet in huis maar ze zijn erg vriendelijk en eerlijk. Tot slot is de Hornbach een echte aanrader veel vissen, eerlijk en goed advies.

  Geplaatst op 24 september 2013 om 22:38

 • Zeer tevreden

  Zeer deskundig ga graag naar deze winkel toe om mijn vis te.
  Prijs kwaliteit is erg goed en altijd goed advies van de verschillende medewerkers, zeker heen gaan

  Geplaatst op 27 juni 2012 om 23:31

 • Een aquarium winkel zoals deze hoort te zijn.

  Bij de meeste zaken is het Tropische Vissen onderdeel niet meer dan dat. Tussen het kattenvoer, de hondebrokken en overige dieren benodigdheden vind je soms nog wat bijzondere vissen (meestel beperkt zich dat tot het standaard assortiment). Dit is nog 1 van de weinige echte speciaal zaken, waar ook nog bijzondere vissen worden aangeboden. Frits is een "ouderwets" vakman met liefde voor de hobby. Blijkt dat hij naar alle waarschijnlijkheid mijn Opa ook nog heeft gekend (die kweekte allerlei tropische vissen in Amsterdam). Ik kom er graag en weet zeker dat ik nieuwe vissen van Frits zonder enige probleem aan mijn mooie gezleschaopsbak kan toevoegen.

  Mensen, hier krijg je nog echt advies!

  Ed Overmars, Warffum

  Geplaatst op 29 maart 2012 om 19:23

 • Goed aangeschreven maar begrijp niet waarom

  Ik snap niet waarom deze winkel zo goed aangeschreven staat, de mensen lijken er heel deskundig maar dit valt keihard tegen als je met wat lastigere vragen komt. De oudere man (volgens mij de eigenaar ) die er werkt is ook erg onvriendelijk... Ik ben er heen gegaan als leek op het gebied van aquaria en vroeg of ze mij wouden helpen met alles dat ik nodig had. Ik koos wat leuke vissen uit waaronder een Beta vis (mannetje en vrouwtje) gevraagd wat voor voer ik moest hebben, kreeg gewoon van die vlokken mee. Na een 2 maand legde de eerste Beta het loodje, er heen gegaan vragen waarom het antwoord was de eiren zaten vast dwars... nieuwe Beta gehaald ook die was binnen een maand dood en nog een maand later ook het mannetje dood. Weer naar de winkel, vragen ze wat voer je ze dan. Ja het voer dat jullie me gaven natuurlijk. Zeggen ze geen vlees? Nee tuurlijk niet dat hebben jullie niet gezegt... ja maar je moet ook zelf wat uitzoeken. Als garage's op deze manier auto's zouden verkopen zouden ze snel failliet zijn ik snap niet waarom dat niet voor deze winkel geld. Owja en op een tegemoetkoming voor zo'n fout van hun kant hoef je niet te rekenen want ze zeggen gewoon keihard eigen schuld dikke bult!

  Daarnaast zijn ze hardstikke duur, hebben ze vieze aquaria (dode vissen erin..) en de service is dus hardstikke slecht.. wat een schijt winkel!

  Geplaatst op 5 maart 2012 om 22:02

 • Frist kuiper verkoopt alleen om te verkopen

  Als je ook maar een beetje serieus bent met je zeewater vis of reef aquarium dan laat je je niet verneuken door deze winkel. de eigenaar heeft altijd een woordje klaar staan en heeft zeer matige kennis van zaken. geld uit je zakken kloppen zijn ze erg goed in, kwaliteit van koraal is zeer triest en gaat vrijwel altijd dood.

  Niet heen gaan dus!

  Geplaatst op 10 april 2011 om 17:21

 • super

  Wij waren ontevreden over de aquariumzaak bij ons in de buurt, en besloten eens iets verder om te rijden om een kijkje te nemen bij Frits Kuiper. Wat een verademing om daar te komen! Veel keus, goed en deskundig advies ("Nee, die kan je beter niet nemen") en leuke prijzen. Niet super goedkoop, maar zeker niet duur. De vissen zien er goed uit, zijn levendig en goed gevoedt. De inrichting is wel anders dan bij andere aquashops, maar ondanks het ruimtegebrek een zeer positieve ervaring!

  Geplaatst op 3 augustus 2010 om 13:48

 • DIKKE 10

  zaterdag bij Frits Kuiper in Groningen geweest, en zeer goed geholpen! ze hadden net een mooie zending zeevissen en tropische vissen binnen gekregen op vrijdag. zoals elke week vast op vrijdag!

  de winkel ziet er anders uit dan een standaard winkel, geen harde TL verlichting maar een mysterieuze goede sfeer en alle bakken leuk ingericht, wat voor de vissen veel beter is! Ook zien de bakken (ook de speciale planten stelling) er schoon en verzorgd uit, mooie gezonde vissen tegen een eerlijke prijs! veel vissen gezien waar ik het bestaan niet eens van wist, zoals een spreciaal aquarium met verschillende pijlstaat roggen. Voor mij zeker een winkel waar ik vaker heen ga, net een dierentuin maar dan geen 18 euro entree ;-) Levend voer, pomp onderdelen, diepvries voer, mijn hele verlanglijstje was op voorraad.

  Geplaatst op 16 februari 2010 om 14:59

 • Helaas

  helaas is de lange reis van uit de polder een totale verspilling van tijd geweest.

  ik vind het persoonlijk erg jammer dat een deze winkel zo hoog staat aangeprezen , ik vond de winkel erg somber en donker, dat geld ook voor de bakken . deze waren slecht verlicht en slecht onder houden en dat geld ook voor het toch al zeer kleine hoekje waar het zout water staat . kortom een troosteloose winkel waar ik persoonlijk geen vis of ook iets anders zou kopen.

  vandaar helaas.

  Geplaatst op 30 december 2009 om 16:42

-

Deel jouw ervaring met ons

 
Blij? Verdrietig? Laat het ons weten
Alleen voor ons om je mening, indien nodig, te verifiëren