Aquariumspeciaalzaak Utaka

Naast een zeer uitgebreid assortiment aan aquariumproducten kunt u bij ons terecht voor zowel de meest gangbare tropische vissen tot aan de zeer zeldzame vissoorten.

Aquarium Speciaalzaak Utaka, beleef het aquarium!

Contactgegevens

Aquariumspeciaalzaak Utaka
Lambert Heijnricsstraat 2-4
3817 ER Amersfoort

Telefoon: 033-4617503
Website: http://www.utaka.nl

Waardering

 • R R R R R Prijs
 • R R R R R Kwaliteit
 • R R R R R Vakkennis
 • R R R R R Assortiment
R R R R R Gemiddeld

Assortiment

 • .Zoetwater
 • 'Zoutwater
 • .Waterplanten
 • .Aquaria
 • .Aquariumbenodigdheden

Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 21:00 Koopavond
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00

Aquarianen zeggen over Aquariumspeciaalzaak Utaka

 • bijzonder mooi en goede aquariumzaak, uitstekende service

  ben reuze tevreden èn blij met deze aquarium- speciaalzaak!
  de bakken zien er zeer verzorgd uit zo ook het assortiment aan planten.
  uitstekende service, en men neemt de tijd en rust vragen te beantwoorden waardoor ik steeds meer inzicht krijg in de voor mij heel bijzondere vis- onderwaterwereld,

  Geplaatst op 4 juni 2017 om 11:18

 • Top winkel met vaak bijzondere vissen.

  Utaka is een van de betere aquariumzaken in dit land. In dit pand zat eerst aqua ferrytail die verhuist zijn naar almere.
  Na aqua ferrytail zijn er meerdere eigenaren geweest en de vorige eigenaar maakte er in mijn ogen een puinhoop van. De huidige eigenaar pakt het een stuk beter aan en heeft de winkel naar een veel hoger niveau gebracht. Voor algemene vissen moet je er niet zijn, maar hou je van biotoop aquaria en apartere vissen dan is dit zeker een goed adres. Over de service niks dan lof en er wordt zeker de tijd voor je genomen. Een klein minpuntje is er echter wel en dat is de trap naar beneden. Die is vrij stijl en mag wat mij betreft wat beter verlicht worden.Voor de rest, leuke winkel, met kundig personeel en zeker een bezoek waard!

  Geplaatst op 15 december 2016 om 14:37

 • mooie winkel serive laat te wensen over

  de winkel is mooi verbouwd. Alleen de service is wat jammer.
  Bij de vorige eigenaar kon je alles vragen en kreeg je altijd een goed aardig advies.
  Maar dat is helaas niet meer zo.

  Geplaatst op 14 januari 2016 om 10:49

 • Gewoon goed

  Ik vind Utaka een fijn zaak, niet van die lege glazen bakken met handel, nee alles vis in goed verzorgde bakken en het ziet er mooi uit. geen opdringerige verkoop pas na een vraag als je wilt kijken ga lekker kijken veel mooie biotoop voorbeelden, gewoon no nonsens, perfect.

  Geplaatst op 18 januari 2015 om 20:02

 • Zeer goed

  Mooie zaak genoeg kennis goed behulpzaam mooie vissen

  Geplaatst op 20 maart 2013 om 14:07

 • Vandaag geweest

  Vandaag eens bij Utaka geweest. Er kwamen net een boel vissen binnen toen ik er was, dus ik viel met mijn neus in de boter :-) Er waren een soort uitgerekte bijlzalmen bij (vergeef me dat ik niet meer weet hoe ze heetten) die ik nog nooit eerder had gezien!! Al met al kom ik er altijd graag, ze weten me steeds weer enthousiast te krijgen om groter te gaan :-) Begrijp ook niet wat de vorige schrijver zegt, kan me echt niet voorstellen dat dit waar is. De jongens die er werken zijn stuk voor stuk erg behulpzaam en denken altijd goed mee met klanten.

  Geplaatst op 15 december 2012 om 22:40

 • Jammer!

  Begin deze maand er geweest, mooie winkel zag er allemaal verzorgd uit groot assortiment van accessoires en producten qua vissenbestand ook mooi planten bestand staan netjes in een overzichtelijk bak. Alleen waar ik altijd voor ga is goed personeel die passie tonen helaas schorte het hier zo aan dat ik bijna zoiets had van hou je spullen maar! heel erg jammer bij een vraag kreeg ik een antwoord laat me lekker met rust en neem het mee of niet! Jammer dus

  Geplaatst op 31 oktober 2012 om 10:18

 • niet best

  Ik ben er pas nog geweest en het viel me vies tegen, personeel genoeg maar weinig verstand van vissen. er liep er een die nog wel wat van malawi af wist maar dan volgens mij ook alleen de soorten die hij zelf heeft gekweekt. geef mij de vorige eigenaar maar, die wist waar hij het over had. de nieuwe eigenaar is vooral vol van zichzelf.

  Resume:

  Mooie winkel, kennis matig, advies slecht, vissoorten goed, vissen kwaliteit ver beneden peil, sfeer beneden peil

  Geplaatst op 29 december 2010 om 14:17

 • over de winkel

  super mooie en bizondere vissen en een hele goede service en kennis van de vissen. dat vind ik wel het belangerrijkste. ze zijn nu zo goed als klaar en ik vind het een mooie winkel geworden. en hel overzichterlijk en er staat al een goede info bij de bakken.

  Geplaatst op 21 december 2010 om 18:58

 • best wel klein

  Ik kom er al een tijd, leuke winkel, maar ze zijn niet een beetje, maar drastisch aan het verbouwen! Nu zijn ze in de kelder bezig, dat schiet al lekker op, ziet er super mooi uit vond ik. Is dat klaar dan volgt de begane grond geloof ik.

  Geplaatst op 25 oktober 2010 om 9:33

 • 08-07-2010

  best wel klein,maar genoeg keus.Goeie service.Volgens mij waaren ze zelfs een beetje aan het verbouwen !

  Geplaatst op 8 juli 2010 om 0:16

 • Grappig

  Grappig om te lezen dat de laatste twee het zo oneens zijn met elkaar. Maar ik sluit me aan bij de laatste. De winkel is heel mooi geworden, alle bakken zijn goed gevuld en netjes onderhouden. Dat heb ik wel heel erg anders meegemaakt daar in het verleden. Toen was het meer leeg dan gevuld, smerig in super warm binnen. Nu is het er aangenaam qua temperatuur, schoon, geen dode vissen en als het nodig is staat er keurig een bordje bij dat de vissen ziek zijn.

  De vissen zijn mooi op kleur in het geval van de Malawies en mooi van formaat. Het is er duidelijk veel beter op geworden sinds Rob de Kooter er niet meer is.

  Geplaatst op 1 januari 2009 om 21:25

 • super

  Ik was er zelf afgelopen week nog op de donderdag de 30e december en herken me helemaal niet in wat de vorige schrijver zegt. Ik vind het een mooie winkel die nu wel schoon en verzorgt is in tegenstelling tot de vorige eigenaar! De kwaliteit van de vissen is er super op voorruit gegaan en er wordt ruim de tijd voor je genomen!

  Geplaatst op 1 januari 2009 om 21:09

-

Deel jouw ervaring met ons

 
Blij? Verdrietig? Laat het ons weten
Alleen voor ons om je mening, indien nodig, te verifiëren