Aquariumhandel Brouwers

Brouwers in Roosendaal is een aquarium- en vijverspeciaalzaak. Naast de winkel met een groot assortiment zoet, zout en koud water vissen hebben ze ook aquaria in onderhoud in bejaarden- en verzorgingstehuizen, bij bedrijven en particulieren. Brouwers begeleidt u graag naar de juiste keuze in vis, planten en aquarium/vijver type. Ze leveren aquaria op maat zowel zout als zoet. Iindien gewenst plaatsen, instaleren en richten zij uw aquarium in. Vijverfolie hebben wij ook standaard op voorraad in verschillende diktes en kwaliteit.

Contactgegevens

Aquariumhandel Brouwers
Boulevard 131
4701 ES Roosendaal

Telefoon: 0165-536216
Fax: 0165-536216
Website: http://www.aquariumbrouwers.nl

Waardering

 • R R R R R Prijs
 • R R R R R Kwaliteit
 • R R R R R Vakkennis
 • R R R R R Assortiment
R R R R R Gemiddeld

Assortiment

 • .Zoetwater
 • .Zoutwater
 • .Waterplanten
 • .Aquaria
 • .Aquariumbenodigdheden

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00 Koopavond
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: Gesloten

Aquarianen zeggen over Aquariumhandel Brouwers

 • klassificeren

  Nettte zaak,,,.al heb ik wel wat minpuntjes
  vissen worden vaak verkeerd benoemd.
  En ook een midden amerikaanse vis werd beschreven als zuid amerikaan...die toch echt wel andere waterwaardes prefereert

  een cichlide uit noordelijk mexico,,,kun je simpelweg geen zuid amerika achter zetten,
  Ik ga er binnenkort weer naartoe(undercover) En zal allles goed bekijken,,of alles ok is,,,want met zooooooveeel jaar ervaring,,mag je de wetenschappelijke namen en zeker land/rivier/meer van herkomst wel weten
  gr iwan

  Geplaatst op 4 augustus 2015 om 4:32

 • Super

  Kom al jaar en dag bij Brouwers. Wordt altijd zeer netjes te woord gestaan en als je een probleem hebt dan denken ze met je mee. Heb nu kreeften en tja.. niks anders dan lof over Brouwers.

  Geplaatst op 14 februari 2014 om 7:44

 • Brouwers is een goede winkel

  Brouwers is een goede winkel waar ze enorm veel assortiment hebben en heel kundig personeel, die veel van vissen afweten. Ik zou zeggen koop je spullen/vissen daar want het is echt een goede zaak.(ja elke vis heeft wormen alleen door stress kan het gebeuren dat deze de vis overnemen)

  Geplaatst op 8 oktober 2013 om 18:05

 • Vakkundig, vriendelijk personeel

  Kom regelmatig bij Brouwers ook voor onderhoud. Goed personeel wat verstand heeft van zaken. Serviceniveau is hoog. Mocht er eens wat zijn staan ze open voor een oplossing. Een woord geweldig.

  Geplaatst op 20 juli 2013 om 13:23

 • Zeer goede zaak en service

  Ik vind het jammer dat er hier boven een negatieve recatie tussen staat want mijn ervaringen met Brouwers zijn uitstekend. Vriendelijk personeel en als je een vraag hebt krijg je daar 9 van de 10 keer altijd gelijk een net en passend antwoord op. Mochten ze het niet 100% zeker weten dan gaan ze verder navragen tot ze het wel weten. Ik kom bij brouwers zowel voor mijn aquarium als voor de vijver en dit gaat al jaren goed. Ook al mocht er een vis van mij overleiden gaan ze dit uitzoeken en mocht het een ziekte zijn die bij hun is begonnen krijg ik gewoon een nieuwe vis en eventueel advies voor verdere behandeling vand e andere vissen.

  dus al met al een uitsekende zaak

  Geplaatst op 22 mei 2012 om 15:40

 • aquarium brouwers roosendaal zieke vissen

  heel slechte zaak mijn zusje heeft vissen gekocht en was binnen paar dagen er al 5 dood van de 20 vissen mij zusje is er mee terug gegaan naar de winkel brouwers en ze hebben naaar gekeken wat er aan de hand was en ze zaten vol met wormen ze heeft eens geen nieuwe vissen gekregen ze heeft een worm kuur mee gekregen die ze in het water in de aquarium moest doen zelf betalen nartuurlijk en de rest zijn er gewoon aan dood gegaan zo ziek waren die beesten is echt niet normaal zijn er mee terug gegaan de dooden vissen mee genomen en uit gelegd dat dat niet normaal is dat dat geen gezonde vissen zijn je krijg geen gelijk want wij hebben de vissn niet goed verzorgd krijg je voor antwoord sorry hoor maar vissn die wormen hebben bij zo een zaak als brouwers vind ik wel dat hun de vissen goed hoord te verzorgen voor je ze mee kreeg op tijd een kuur maar geen zieken vissn aan mensen mee geven kan gebeuren hoor je mijn niet zegen als er een keer een vis dood ga kan bij iedereen gebeuren maar ze staan gewoon in je gezicht uit telachen want dat kan niet want de vissen zijn allemaal gezond sorry hoor dat alle vissen wormen hebben dat maak je mijn niet wijs dat dat gezonde vissen zijn dat is meer zieke vissen en dat ze dat niet toe willen geven dat vind ik heel erg als je zo een zaak heb vind ik wel dat je recht hebt dat je geld terug krijg dus ga alsjeblieft daar geen vissen hallen het zijn alleen maar zieken vissen waar hun van profiteren dat zijn gewoon dieren beulen dat zijn zieke mensen dus mens met goed verstand koop daar geen vissen ga dan maar beter naar een dierenspecial zaak daar woord je nog beter geholpen en niet in je gezicht uit gelachen dus mensen pas op

  Geplaatst op 27 mei 2011 om 12:41

 • goede service mooie vissen

  Een prima zaak waar ik gerust mn vissen koop.

  Bijna al mijn vissen komen er vandaan en doen het uitstekend. Daarnaast hebben ze een prima service en weten wat ze doen en zeggen.

  Ik kan het dus iedereen aanraden.

  Geplaatst op 1 januari 2010 om 18:19

-

Deel jouw ervaring met ons

 
Blij? Verdrietig? Laat het ons weten
Alleen voor ons om je mening, indien nodig, te verifiëren