Aquariumhal

In 1978 opende de Aquariumhal in de Coninckstraat haar deuren. Eenendertig jaar lang hebben we u in deze zaak met veel plezier mogen helpen. Buiten onze vakdiploma's en cursussen hebben we er heel veel ervaring bij gekregen die we vanaf 12 december 2015 in onze geheel nieuwe zaak aan de Birkstraat  in Soest graag weer met u willen delen.

Als specialist staat het welzijn van de planten en vissen bij ons hoog in het vaandel.

Contactgegevens

Aquariumhal
Birkstraat 125a
3768 HE Soest

Telefoon: 033-4727444
Website: http://www.aquariumhal.nl

Waardering

 • R R R R R Prijs
 • R R R R R Kwaliteit
 • R R R R R Vakkennis
 • R R R R R Assortiment
R R R R R Gemiddeld

Assortiment

 • .Zoetwater
 • .Zoutwater
 • .Waterplanten
 • .Aquaria
 • .Aquariumbenodigdheden

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00
Zondag: Gesloten

Aquarianen zeggen over Aquariumhal

 • Redelijk maar nog geen top winkel

  Kom al jaren af en toe bij deze winkel, ken ook alle drie de locaties. De oude locatie was echt niet meer van deze tijd en parkeren was er een drama. De huidige locatie in Soest in een stuk beter, winkel is modern qua opzet en het asortiment is redelijk. Voor de gebruikelijke aquariumvissen kun je er goed terecht en de prijzen zijn redelijk. Zoek je apartere vissen is dit denk ik niet de goede winkel. Op zoutwater gebied vind ik het niet geweldig, eerder zwaar tegenvallen. Hoop dat dat in de toekomst een stuk beter gaat worden, maar dat zal de tijd leren.
  Qua vakkennis ligt het er maar aan wie je helpt. De eigenaresse heeft meer dan genoeg kennis in huis om iemand goed te kunnen helpen en raad te geven. Helaas lopen er ook een paar jongere personeelsleden rond, waarvan ik denk jij hoeft mij echt niet te helpen, want die komen soms met de raarste adviezen aan en soms weten ze echt niet waar ze het over hebben. Echt jammer, want dit haalt de winkel toch wat naar beneden.

  Geplaatst op 7 december 2016 om 15:40

 • Top 10

  Wordt gerund door een topvrouw. Altijd lief en in tegenstelling tot hier beweerd wordt vind ik haar erg kundig. Onlangs verhuisd naar een ruime kelder en met name voor zoetwater erg het bezoeken waard. Voor zeewater hoop ik dat ze toch iets meer bakken gaan krijgen, maar volgens mij is dit een kwestie van tijd.

  Geplaatst op 10 september 2016 om 18:26

 • Slechte service

  Al zegt de website dat ze veel zeewater hebben en artikelen etc...ze hebben zowat niets.
  kleine winkel met weinig kennis. Helaas is ook de service te slecht om te noemen.

  Zal hier nooit meer komen.

  Geplaatst op 20 januari 2016 om 12:33

 • zeer goed

  word altijd keurig geholpen neemt de tijd voor je ga eens door de weeks is het niet zo druk dus meer tijd voor je nu ook zee vissen prachtige uitstraling en steeds weer nieuwe keuze mijn zoon en ik zijn zeer tevreden

  Geplaatst op 28 april 2014 om 10:31

 • Aan te raden!

  Kom hier regelmatig wordt altijd super geholpen. Wordt ook meegedacht zodat je eventueel je bak niet onnodig extra dingen toevoegd. Je water wordt hier altijd vrijblijvend getest en hier een goed advies op gegeven door de eigenaressen! Ze hebben hiernaast een breed planten en vissenbestand!

  en een mooie showroom met een aantal juwel bakken! die er ook staan voor een mooie prijs. de sfeer is altijd goed en er is goede kennis op alle vlakken en er is passie!

  Resume. er is een goede sfeer mooi assortiment leuke opstelling goede persoonlijke hulp de prijs is goed en hebben elke maand leuke acties.

  zeker aan te raden.

  Geplaatst op 31 oktober 2012 om 10:25

 • Matig aanbod

  Toch van de week eens gaan kijken. Mooie winkel, alleen nog steeds weinig keuze aan speciale vissen, het is allemaal "standaard" spul. Ze zijn duur(-der) en bij Utaka (ook in Amersfoort) vind ik dezelfde vissen goedkoper en/of groter voor dezelfde prijs en is het aanbod ook een stuk groter. Op het gebied van planten is er een hoop kennis, maar qua kennis over de vissen was ik niet erg onder de indruk

  Geplaatst op 23 juni 2012 om 21:15

 • Verbouwd en nog mooier

  Sinds augustus 2011 zijn ze uitgebreid. Nu staan er meer aquaria's en een mooie showroom met (lege) aquaria's en accessoires. Zijn altijd bereidt je water te testen en je van advies te voorzien.

  Geplaatst op 7 oktober 2011 om 7:55

 • Goed

  ik vind het een mooie winkel met mooie vissen.

  ze zijn erg vooruit gegaan op de nieuwe locatie. ook vind ik dat de mevrouw in de winkel je goed helpt!

  Geplaatst op 19 juni 2011 om 14:12

 • Goed

  Het is een erg mooie zaak, bij de oude zaak was het heel rommelig maar het is helemaal mooi opgeknapt. Ook zijn de vissen goedkoper dan bij de Dier&Tuin Totaal om de hoek. Bv. een Microrasbora Galaxy (namen zijn veranderd, weet ik) scheelt me zo 1 euro per vis. Verder zien de vissen er ook gezonder uit. Een goede service vind ik, ze geven goed advies.

  Een prima winkel

  Geplaatst op 3 mei 2011 om 10:52

 • Fijne zaak

  Word goed geholpen,ziet er goed uit.Je kan er heel fijn rond kijken.En ze hebben best veel keus.Fijne zaak !

  Geplaatst op 5 juli 2010 om 20:18

 • Nieuwe zaak

  Sinds begin dit jaar ongeveer heeft deze winkel een nieuw pand aan de govert Flinkstraat in Amersfoort. De oude winkel was inderdaad erg oud en rommelig, maar deze is heelmaal veranderd. Deze is echt super modern en strak. Ik was er vorige week voor het eerst weer geweest sinds de oude winkel, maar dit is echt een mooie zaak geworden en werd vakkundig geholpen.

  Geplaatst op 23 juni 2010 om 9:17

 • De grootste baggerzaak die ik ken

  ik ben der een keer binne geweest en het ziet er inderdaad heel on verzorgt uit en benouwt en ik kocht er toen 3 maanvissen maar die waren ziek bleek later. het is gewoon een groote oplichter. en heeft geen kennis van de vissen en de planten die. die verkoopt

  Geplaatst op 18 maart 2010 om 12:37

 • Goed

  Mijn vriend heeft daar een paar visjes gekocht voor zijn zoon...hij vond ze goedkoop, stuk goedkoper dan bij een eurofleur of Dreamflower..ook de keuze is groot. De service was ook prima zover ik mij dat kan herinneren.Denk dat mijn vriend eerlijk zal toegeven als dat niet zou zijn. Heb geen zieke vissen gezien, maar dat zal misschien aan mij liggen. En inderdaad een rommelige winkel....behoorlijk oud. Maar ze zijn alweer open op de nieuwe lokatie. Ben er nog niet geweest, ga ik denk ik straks doen. Govert flickstraat

  Geplaatst op 4 januari 2010 om 12:47

 • Slecht

  Ze zeiden dat een zebra cichliden bij malawi cichliden kan dat kan meestal niet verkoop praatjes .En heb er ooit een verwarming gekocht deed het niet moesten zij m testen en moest ik een uur later terug komen parkeer geld betalen en benzine kosten kom ik daar weer zeggen ze dat hij het gewoon doet heb mijn geld terug gevraagd en met mooeite gekregen .En als ik er weer kwam zei die man geeens gedag slechte service

  Geplaatst op 10 november 2009 om 16:21

 • Goed

  de winkel is goede wel wat verouder imaar er komt een niewe zaak en de mensen die de werk zijn super behulp zaam

  Geplaatst op 3 november 2009 om 10:06

 • Vreemd

  ik lees hier berichten die mijn ervaring ook weergeven, ik heb slechte, rommelige en zelfs dodelijke ervaring met aquariumhal. Voer wat gaat rotten en waar torren in komen, 2 verschillende adviesen over 2x van dezelfde kerel. en idd net als wat iedereen hier zegt, de visjes die achter in de biologen zwemmen en ziekte's in de bakken.

  ik snap niet dat ze zo goedbeoordeeld worden bij de sterretjes. :S

  Geplaatst op 4 mei 2009 om 8:29

-

Deel jouw ervaring met ons

 
Blij? Verdrietig? Laat het ons weten
Alleen voor ons om je mening, indien nodig, te verifiëren