Aquariumcentrum Holgen

De mooiste siervissen, waterplanten, aquaria en aparte vijvervissenafdeling

Contactgegevens

Aquariumcentrum Holgen
Regentesselaan 205
2562 CZ Den Haag

Telefoon: 070-3454302
Fax: 070-3617900
Website: http://www.aquariumholgen.nl

Waardering

 • R R R R R Prijs
 • R R R R R Kwaliteit
 • R R R R R Vakkennis
 • R R R R R Assortiment
R R R R R Gemiddeld

Assortiment

 • .Zoetwater
 • 'Zoutwater
 • 'Waterplanten
 • .Aquaria
 • .Aquariumbenodigdheden

Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: Gesloten
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00
Zondag: Gesloten

Aquarianen zeggen over Aquariumcentrum Holgen

 • onderwaterverijking deze zaak

  meer dan super; en ok de prijs wat hoog dat komt voor behoud om geen ziekevis tegaan verkopen want daarintegen wordt het goed gecontroleerd; ken ze al zeker toen ik er jong was en na tig jaren is de kennis goed bij gehouden en weten ze alle ontwikkelingen; ook in latijnse naam; zelf onwijs goede planten kennis ; ; ik kwam er toen iedereen al zijn eigen transportbox had ; om de zakkenvis op temperatuur te houden[hebiknog] een drukte van ; kinderen zijn er altijd welkom met kijken ; nu na weer 10 jaar ga ik weer want het is nog de enige zaak;was altijd doorgeld reden bij andere ;waterweelde die is altijd nu weg [ps als je stip heb is echt niet van deze winkel; nooit mee gemaakt ook mj opa en vader die hebben altijd enorm goede kwaliteit dieren gehad en dat is nu nog zo een echtte familie bedrijf met hart en ziel er in

  Geplaatst op 11 januari 2018 om 4:03

 • Veel keuze zoetwatervissen en planten, goed advies

  Zeer uitgebreide keuze vissen. Sommige soorten (tetra's,..) hebben 2 of 3 aquaria met vissen per grootte en verschillende prijzen. Bakken aan ingang hebben vissen en planten (die te koop zijn). Dit geeft heel ander zicht op de vissen. Er worden ook vele soorten planten verkocht.

  Zeer uitgebreid advies gekregen over aankoop van een aquarium zonder dat het opdringerig was. Ik kreeg ook printouts mee van de aquariumprijzen waarin ik geïnteresseerd werd. Hierbij hadden ze zelf een keuze van benodigde accessoires (filter, grind,..) toegevoegd waarvoor je goed idee krijgt van totaalprijs. Zeer nuttig.
  3 mensen personeel in winkel. Ik was er wel overdag doordeweeks waarvoor ze tijd hadden om je te woord te staan. Op een zaterdagmiddag is het misschien anders.

  Een aanrader.

  Geplaatst op 15 januari 2016 om 19:39

 • Stip

  Op 28-12 2015 zijn er vissen gekocht bij jullie en sinds 7 januari hebben we stip in onze bak en de helft van de vissen zijn al dood de andere helft leeft nog maar de vraag is hoelang Nu is dit echter niet de eerst keer dat we vissen bij U kopen en dan stip in de bak hebben Dus mijn vraag is wat gaat U er aan doen

  Geplaatst op 10 januari 2016 om 15:30

  Reactie Aquariumwinkeloverzicht.nl

  Beste Jella, dit is geen review maar een vraag aan de winkelier. Hiervoor kunt u het beste mailen of bellen naar Holgen anders gaat u vermoedelijk niet op korte termijn een antwoord krijgen.

 • Engelen geduld

  Ik heb sinds zeven weken een nieuw aquarium, gekocht bij Rob Holgen. Ik had netjes twee weken gewacht tot alle water waarden goed waren. Daarna heb ik vissen gekocht en in de bak gedaan, alles bleef goed tot ik de eerste maal ging schoonmaken en na het testen bleek de nitriet en nitraat waarden veel de hoog. Ik heb samen met de Fam. Holgen dit euvel verholpen, dit heeft twee weken geduurd. Ik moet zeggen niets was teveel, tot zelfs water uit een van hun bakken heb ik gekregen. Tot mijn grote opluchting hebben alle vissen dit probleem overleefd. Nogmaals bedankt.

  Geplaatst op 29 november 2015 om 20:48

 • De beste kwaliteit vissen

  Al jaren leveren zij Top kwaliteit vissen, ondanks de wat kleine ruimte, is het aanbod erg groot. Ik haal al jaren bij deze winkel mijn kweek exemplaren en de kwaliteit is constant.
  Voor mij de no1 van alle aquariumzaken in Zuid Holland.

  Geplaatst op 16 mei 2015 om 13:46

 • Slechte bediening

  Ik was er en ik werd weggestuurd

  Geplaatst op 21 oktober 2014 om 12:21

 • Topzaak!

  Bedieningis helemaal niet te opdringerig, je kan daar gerust een half uur rondlopen zonder gestoord te worden. Zodra je ze nodig hebt, helpen zij je graag. Topwinkel!! Goede bediening, veel kennis en altijd gezonde vissen/planten!

  Geplaatst op 6 juli 2014 om 13:03

 • Kwaliteit

  Erg goede kwaliteit vissen, de bediening is in het algemeen echter veel te opdringerig.

  Geplaatst op 8 juni 2014 om 15:40

 • Verstand van zaken

  Ik kom al 25 jaar bij de familie Holgen in de winkel. Deze mensen hebben echt veel verstand van hun vak en hebben antwoord op al jouw vragen over je aquariumhobby en nemen de tijd voor je. Nette winkel met gratis parkeren voor de deur.

  Geplaatst op 12 januari 2012 om 16:31

-

Deel jouw ervaring met ons

 
Blij? Verdrietig? Laat het ons weten
Alleen voor ons om je mening, indien nodig, te verifiëren