Aqua Ferrytale

Aqua Ferrytale is een goed gesorteerde winkel welke zich heeft gespecialiseerd op bijzondere Zuid-Amerikaanse vissen zoals roggen, meervallen, L-nummers, zalmen, cichliden en discussen.

Contactgegevens

Aqua Ferrytale
Markerkant 10 136F
1316 AL Almere

Telefoon: 033-4617503
Fax: 033-4617658
Website: http://www.aqua-ferrytale.nl

Waardering

 • R R R R R Prijs
 • R R R R R Kwaliteit
 • R R R R R Vakkennis
 • R R R R R Assortiment
R R R R R Gemiddeld

Assortiment

 • .Zoetwater
 • .Zoutwater
 • .Waterplanten
 • .Aquaria
 • .Aquariumbenodigdheden

Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 21:00 Koopavond
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: 12:00 - 16:00 Laatste zo. mnd

Aquarianen zeggen over Aqua Ferrytale

 • Top winkel!

  Kom er regelmatig en ik zou dit zeker niet doen als ik het geen goede aquarium winkel zou vinden. De service is er prima en het assortiment is er behoorlijk groot te noemen. Ik als cichliden liefhebber heb er zeker niks te klagen, maar ook op gebied van aquascaping kun je er goed terecht. Maar met Romy, hebben ze ook wel een top scaper in huis vind ik. Op zoutwater gebied kan het misschien nog wat beter, maar voor de rest vind ik het een top winkel waar ik graag kom.

  Geplaatst op 7 december 2016 om 15:12

 • Frisse winkel!

  Hier word ik wel blij van!
  Wat mij betreft kan hier de sticker, met een dikke duim omhoog, wel op de deur voor wat betreft het totaal plaatje.
  De show bakjes met daarin de geweldige voorbeelden van het fenomeen AQUASCAPING zijn een lust voor het oog!
  Met de kennis van de medewerkers is niets mis.

  Kortom hier ga ik vaker heen!

  Geplaatst op 15 januari 2016 om 17:46

 • Superleuke winkel

  Heb er meer dan 120 kilometer voor gereden maar het was echt de moeite waard. Schone bakken, kerngezonde vissen en heel veel keuze. Echt een aanrader dus! Mijn water werd er gratis getest en de conclusie was dat ik gewoon meer water moest verversen. Er werd me geen potjes of flesjes aangesmeerd, maar gewoon verteld meer te verversen. Superadvies!!!

  Geplaatst op 23 juli 2013 om 1:00

 • prima zaak

  ziet er netjes schoon uit met gezonde vissen ruime keuze en klantvriendelijke verkopers.

  Geplaatst op 23 mei 2013 om 16:16

 • Prima winkel!

  Ik kom al een aantal jaar bij Aqua Ferrytale. Het is een prima winkel met goede, vakkundige medewerkers die ook nog eens super klantvriendelijk zijn. Er is een ruim assortiment aan vissen en toebehoren. Ook zijn nieuwe spullen vaak bij hun als eerste zoals nu de Scaper aquaria van Dennerle! En natuurlijk een heel goede service: als er een probleem is wordt er altijd voor een adequate oplossing gezorgd!

  Geplaatst op 15 december 2012 om 12:39

 • Top zaak

  Ik kom nu al 3jaar bij ferrytale sinds ze in almere zitten, ten eerste wat een Top zaak. het begint al bij binnen komst. je word meteen gevraagd of je koffie wilt hebben, hoef je niet, dan komt er wel een andere medewerker vragen of je koffie wilt.(aandringen misschien karel) :-) ze hebben een groot assortiment kwa vissen en spullen,en word er altijd super geholpen.als beginnend aquariaan heb je daar van A tot Z en de gevordede komen ook hier aan hun trekken!!
  kwa zoutwater mag er van mij nog wel een stelling bij ( omdat ik zoutwater heb ) maar ze hebben ook met zeewater genoeg in huis, bijna elke week nieuw vis of koraal, en als je wat wilt hebben dan kun je het gewoon op bestelling doen, geen probleem!! ik ben zelf al zo vaak zo goed geholpen dat ik er echt geen slecht woord over kan zeggen. aquarium houden is een dure hobby dat weet je als je er aan begint, maar als vaste klant krijg ik vaak ook korting, dat maakt het voor mij ook extra aantrekkelijk, want zeewater is dat betref nog een stuk duurde!! ik zou zeggen blijf zo door gaan jongens, en bedankt voor alle hulp en de hulp die nog gaat komen :-)

  Mvg Wim

  Geplaatst op 15 december 2012 om 11:04

 • wat een aandringerige verkopers

  Ik was vandaag bij ferrytale. De bakken zijn vies en vuil er dreven zelfs dode vissen. Nee wordt daar niet geaccepteerd kennis is er niet. geld verdienen willen ze graag maar hulp bieden ho maar. als ik een dode vis heb krijg ik die vergoed mits ik er een bij koop.Ze zaten met de voeten op tafel zodat je er bijna niet langs kon. nee sorry klant vriendelijkheid is er niet. verkoop verkoop verkoop dat is wat ze wel willen.Collega's afzieken en kleineren doen ze graag tmf is een bejaardesoosde rifwachter is een dure bedoening aquanemo lult teveel met klanten enz enz jammer van zo;n mooie tent van buitenaf gezien. nee ik ga wel wat meters verder op kijken. Groet Karel

  Geplaatst op 24 november 2012 om 19:19

 • goede zaak

  Ik ben er vandaag eens een kijkje gaan nemen. De kwaliteit en keuze aan vissen is goed. De prijzen zijn vergelijkbaar met andere zaken. De hygiene laat wel een beetje te wensen over.De bakken zijn redelijk schoon, alleen het betreden van de winkel vraagt om enige oplettendheid. Er lig veel water op de vloeren. Daarnaast is het assortiment aan randartikelen erg groot en goed gevuld. De aquariums zijn verhoudingsgewijs niet veel duurder dan elders. Hoewel sommige (goedkopere) merken wel boven de andere zaken uitkomen.

  Kortom ik kom nog wel eens terug als ik iets nodig heb

  Geplaatst op 9 februari 2011 om 19:52

 • top zaak!!!

  ik kom er regelmatig. het is een grote uitgebreide winkel,met veel keus. ze leveren goede kwaliteid vissen. ik had er 2 koppels aulonocara's gehaald en ik had binnen een maand 60 jonge visjes.

  ze zijn alleen een beetje prijzig. maar voor de rest een top zaak.

  Geplaatst op 25 mei 2010 om 15:38

 • Mening

  ik weet niet wat er mis is met jullie maar ik ben er altijd goed geholpen en heb nog nooit problemen gehad met de gekochte vissen. ok net voor de verhuizing zal er verdeelde aandacht zijn geweest van oude en nieuwe pand maar dat kan je ze niet kwalijk nemen.

  Geplaatst op 4 mei 2009 om 8:25

-

Deel jouw ervaring met ons

 
Blij? Verdrietig? Laat het ons weten
Alleen voor ons om je mening, indien nodig, te verifiëren