Het Natuurhuis

Het Natuurhuis, de aquarium- en dierenspeciaalzaak voor Tegelen en omgeving.

Al sinds 1971 is ons familiebedrijf gevestigd aan de Gasthuisstraat 11 in Tegelen. Oorspronkelijk begonnen als dierenspeciaalzaak Natuurhuis Custers is in de laatste 10-tallen jaren de tropische aquarium-afdeling een steeds belangrijkere rol gaan spelen. Sinds de overgang van vader op zoon is de winkel flink gegroeid naar een vloeroppervlak van maar liefst 650 m². Van die 650m² is ruim de helft gereserveerd voor onze aquariumafdeling met een ruime keus aan aquarium-meubels, zoetwater-vissen en waterplanten.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om ook aquariumvissen te houden die een speciale verzorging vergen. Regelmatig treft u in Het Natuurhuis dan ook tropische vissen aan die alleen aan ervaren aquarianen kunnen worden verkocht. Wij hebben met onze aquarium-afdeling in de regio hierdoor een goede naam opgebouwd! Kom dus gerust eens kijken. Wij zijn nu ook tussen de middag gewoon open!

Contactgegevens

Het Natuurhuis
Gasthuisstraat 11
5931 NT Tegelen

Telefoon: 077-3733177
Fax: 077-3270113
Website: http://www.hetnatuurhuis.nl

Waardering

 • R R R R R Prijs
 • R R R R R Kwaliteit
 • R R R R R Vakkennis
 • R R R R R Assortiment
R R R R R Gemiddeld

Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 20:00 Koopavond
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: Gesloten

Assortiment

 • .Zoetwater
 • 'Zoutwater
 • .Waterplanten
 • .Aquaria
 • .Aquariumbenodigdheden

Aquarianen zeggen over Het Natuurhuis

 • helaas is dit verleden tijd

  Ik ben jarenlang bij deze zaak klant geweest. Tot mijn grote verbazing heb ik geconstateerd dat ze onlangs een opheffing hebben gehad. Jammer!!!!
  Ik weet zo maar geen winkel hier in de buurt die hiermee te vergelijken is.

  Geplaatst op 28 november 2018 om 18:43

 • Hart voor de zaak en het aquarium.

  Bij Het Natuurhuis hebben ze nog hart voor de zaak. Je krijgt deskundig advies (ze hebben veel ervaring) en als een vis niet geschikt is voor jouw aquarium wordt dat ook eerlijk gezegd. Het is dus niet verkopen om de verkoop!
  Er is een zeer ruime keuze en de vissen zien er allemaal goed gezond uit. Ik loop er graag binnen om te kijken of ze weer iets nieuws hebben zitten (zoals prachtige -wildvang- discusvissen) en een praatje te maken. Ze verkopen trouwens wel degelijk ook waterplanten! Een aanrader.

  Geplaatst op 21 augustus 2012 om 13:21

Deel jouw ervaring met ons

Blij? Verdrietig? Laat het ons weten
Alleen voor ons om je mening, indien nodig, te verifiëren
 

Advertentieruimte

Over deze website

Aquariumwinkeloverzicht brengt alle aquariumwinkels en speciaalzaken in Nederland op overzichtelijke wijze in beeld. De site is en blijft 100% gratis voor bezoekers en winkeliers.

Help deze website nog informatiever te maken door jouw ervaringen met winkels achter te laten of zoek een eenvoudig via de kaart naar aquariumspeciaalzaken in jouw buurt.

Voor vragen of opmerkingen over de website kun je altijd contact met ons opnemen. Wil je kosteloos jouw winkel laten opnemen in ons overzicht dan kun je hiervoor dit formulier invullen.