Dutch Coral Farm

Liggen uw interesses in de wondere wereld van het Zeeaquarium, dan is Dutch Coral Farm voor u 'The Place to Be'. Dutch Coral Farm is alleen gericht op Zeewater en gespecialiseerd in de Prachtige Dieren die in een zeeaquarium kunnen worden gehouden. Dutch Coral Farm is de enige echte Zeeaquarium Winkel van het Noorden.
Bij Dutch Coral Farm vindt u geen wanden vol met Stromingspompen, Verwarmingselementen of Filteronderdelen. Wel een groeiend aanbod van Prachtige Koralen, gezonde Zeevissen en Ongewervelden. Van Koralen, Vissen en Schoonmaakploegen die als eerste kunnen worden ingezet, tot aan de Veeleisende dieren voor het Gevorderde Aquarium. Met toenemende regelmaat worden Zendingen met dieren uitgezocht bij importeurs in binnen- en buitenland.
Naast het aanbod van zeedieren heeft Dutch Coral Farm een aantal merken die in Amerika tot de Top Brands behoren en hier in Nederland (nog) niet op elke hoek verkrijgbaar zijn. Deze Brands zijn; AlgaGen, Brightwell Aquatics, DrTim's Aquatics, Kessil, MarcoRock en TwoLittleFishies. Klik naar de Webshop voor meer Informatie over Producten van deze topmerken.

Contactgegevens

Dutch Coral Farm
Rijksweg 93
9791AB Ten Boer

Telefoon: 050-2805554
Website: http://www.dutchcoralfarm.com
Webwinkel: http://www.dutchcoralfarm.com

Waardering

 • R R R R R Prijs
 • R R R R R Kwaliteit
 • R R R R R Vakkennis
 • R R R R R Assortiment
R R R R R Gemiddeld

Openingstijden

Maandag: Op afspraak
Dinsdag: Op afspraak
Woensdag: Op afspraak
Donderdag: Op afspraak
Vrijdag: 15:00 - 18:00
Zaterdag: 11:00 - 18:00
Zondag: Gesloten

Assortiment

 • 'Zoetwater
 • 'Zoutwater
 • 'Waterplanten
 • .Aquaria
 • .Aquariumbenodigdheden

Aquarianen zeggen over Dutch Coral Farm

 • mijn zeeaquarium winkel

  Ben zeer tevreden over deze winkel heb er twee keer wat gekocht ik woon in Delfzijl dus mooi dicht bij !

  Geplaatst op 27 juni 2014 om 22:15

Deel jouw ervaring met ons

Blij? Verdrietig? Laat het ons weten
Alleen voor ons om je mening, indien nodig, te verifiëren
 

Advertentieruimte

Over deze website

Aquariumwinkeloverzicht brengt alle aquariumwinkels en speciaalzaken in Nederland op overzichtelijke wijze in beeld. De site is en blijft 100% gratis voor bezoekers en winkeliers.

Help deze website nog informatiever te maken door jouw ervaringen met winkels achter te laten of zoek een eenvoudig via de kaart naar aquariumspeciaalzaken in jouw buurt.

Voor vragen of opmerkingen over de website kun je altijd contact met ons opnemen. Wil je kosteloos jouw winkel laten opnemen in ons overzicht dan kun je hiervoor dit formulier invullen.