Dino Breda

Dino Dierensuper in Breda is een vijverspeciaalzaak en een aquarium speciaalzaak in één. En dat alles geïntegreerd in tuincentrum Overvecht. Eigenaar Kees v/d Pas zag met de opening van Dino Dierensuper een lang gekoesterde droom in vervulling gaan. Met een oppervlakte van ruim 2000 vierkante meter, waarvan 1500 overdekt, is Dino Dierensuper één van de grootste speciaalzaken in Nederland. Met Hollands vernieuwende tuincentrum Overvecht vormt het een zeer aantrekkelijk geheel waar liefhebbers van zowel tuinen, planten, vijvers, aquaria en huisdieren alles kunnen vinden wat zij maar kunnen wensen.

Contactgegevens

Dino Breda
Heilaarstraat 175
4814 NX Breda

Telefoon: 076-5222011
Fax: 076-5214330
Website: http://http://www.dinodierensuper.nl

Waardering

 • R R R R R Prijs
 • R R R R R Kwaliteit
 • R R R R R Vakkennis
 • R R R R R Assortiment
R R R R R Gemiddeld

Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 21:00 Koopavond
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: Gesloten

Assortiment

 • .Zoetwater
 • .Zoutwater
 • .Waterplanten
 • .Aquaria
 • .Aquariumbenodigdheden

Aquarianen zeggen over Dino Breda

 • Te weinig ruimte voor een reactie

  Niet in jullie zaak, ruimte genoeg, maar hier heb ik beperkte ruimte blijkbaar om een oprechte feedback te geven. Ik heb ongeveer een a4 tje vol en dat past hier blijkbaar niet. Hier maar even in het kort dan maar. Vijverafdeling ligt zo goed als stil maar dat is niet raar zo half november. Aquarium gedeelte is ruim opgezet en ziet er netjes uit, zowel de vissen en de planten. Op de inrichting van de bakken en de namen en prijzen op de bakken is nog wel wat te verbeteren. Een aquariumafdeling met veel potentie waar wat mij betreft meer uit te halen is. Ik ging met een gemengd maar goed gevoel de winkel uit.

  Geplaatst op 19 november 2018 om 3:03

 • Totaal geen interesse

  Ben er regelmatig geweest omdat je met de kinderen de grote karpers kunt voeren. Echter begroeten kost het personeel erg veel moeite. Ook toen ik wel wat wilde kopen moest de verkoper erg zuchten om even mee te lopen naar de visbakken. Ik kom er in ieder geval niet meer. Jammer vroeger een begrip nu een flop

  Geplaatst op 17 juli 2017 om 10:53

 • Onwijken

  Hoewel deze winkel een ruim assortiment heeft raad ik iedereen aan zijn geld ergens anders uit te geven. De eigenaars van deze winkel zijn enkel uit op de inhoud van je portemonnee. De hulp die je krijgt lijkt oprecht maar is enkel alleen bedoel voor meer verkoop.

  Geplaatst op 10 mei 2017 om 14:26

 • Not recommended

  I only ever go to this store if I need something fast that I cannot get anywhere else.

  No matter what you come here to buy, the staff there will relentlessly try to sell you additional useless stuf that you do not need. It is VERY annoying having someone that has lived shorter than I have kept aquaria, telling me what I need to buy.

  I would not recommend any beginners going there since they will end up spending more than the double amount of money than what they need to.

  Geplaatst op 7 juli 2016 om 9:17

 • Duur

  Als je graag teveel betaald ben je hier aan het goede adres.

  Geplaatst op 13 februari 2016 om 13:56

 • Beschuldigd van leugenaars en dieven

  Beschuldigd van leugenaars en dieven.
  Ik met mijn 2 zoons op zoek naar een verjaardagscadeau voor mijn man hij wilde graag een aguarium 80 lt met ledverlichting wij naar Dino Breda, zien een mooie vragen verkoper is dit een 80 liter en met ledverlichting JA was het antwoord wij enthousiast dat we geslaagd waren, helaas niet in voorraad wilde wij graag het showroommodel was geen probleem kregen zelfs 25 euro korting, wij blij pak maar in we kopen nog extra filters en op naar huis om cadeau te geven.
  wat ons toen gebeurde hadden we nooit verwacht, het bleek dat we een heel ander aguarium bij hadden GEEN 80 lt maar 110 lt GEEN ledverlichting maar TL en als klap op de vuurpijl Geen pomp.
  We waren zeer verbaasd, andere dag opgebeld, en vielen van de ene verbazing in de andere.
  Volgens de verkoper had hij gezegd dat ledverlichting een optie was en dat we een andere kap kregen wat absoluut niet gezegd is want dan hadden wij NOOIT het showroommodel gekocht we waren immers op zoek naar een 80LT met LED.
  En hij beweerde dat de pomp geleverd was want dat had hij gecontroleerd, wat ook NIET is gebeurd en wij leken weten niet wat er in de doos moet zitten die hij aan ons heeft laten zien.
  Wij worden door deze verkoper beschuldig dat wij LEUGENAARS ZIJN EN DIEVEN, deze uitspraak ogevangen tijdens telefonisch contact met leidinggevende en verkoper.
  Het aguarium terug gebracht en wel geld teruggekregen, de verkoper kwam niet terug op zijn beschuldiging en herhaalde het nogmaals in de winkel.
  IK ADVISEER HEEFT U BELANGSTELLING VOOR EEN AQUARIUM GA NAAR HORNBACH BREDA
  SUPER GOED GEHOLPEN EN 75 EURO GOEDKOPER

  Geplaatst op 16 november 2015 om 13:19

 • negatieve ervaring met aankoop Wave 15 Superfish

  Met mijn ervaring bij de aanschaf van mijn nano-bakje wil ik beginners adviseren om niet met Dino in zee te gaan.
  De verkoper vertelde mij goed te kunnen adviseren over deze 15 liter bak. De spullen van Superfish zijn prima, maar de geadviseerde planten niet. Bolbitis heudelotti mag niet in de bodem maar moet op steen worden gebonden. Daarbij bleek de hoeveelheid planten te groot. Ook de hoeveelheden voedingsbodem en grint waren veel te groot.
  Mijn advies is: zoek zelf goed uit op internet wat er allemaal kan en kies dan wat je wilt. Kan de winkel niet leveren wat je wil, zoek dan een ander adres om je spullen te kopen.

  Geplaatst op 14 oktober 2015 om 13:50

 • Prachtige zaak

  Dino is een prachtige zaak met voor elk wat wils. Ruim assortiment en zeker niet te duur zoals eerder gesteld hier.

  Geplaatst op 11 oktober 2014 om 12:08

 • Niet tevreden

  Ze doen er alles aan om onnodige spullen aan je te verkopen. Bijv: Ik heb net een bak opgestart en wil visjes kopen. Wat krijg ik mee? 8 potjes met zooi erin die zogenaamd goed zijn voor mijn aquarium. 70 euro uitgegeven en nog geen vis aangeschaft.
  Ook de meeste dieren zien er onverzorgd uit: alg, zieke en dode vissen etc. Ze verkopen zelfs vissen die met kleurstoffen zijn ingespoten.
  En de prijs... waar je elders iets voor 3 euro koopt, koop je hier voor 12 euro.
  Over het assortiment niets te klagen, want ze hebben namelijk alles op voorraad om een gezelschap aquarium op te kunnen bouwen.

  De vijverafdeling ziet er in tegenstelling tot de aquarium afdeling wel netjes en verzorgd uit. Mooi assortiment en ruime keuze aan vissen.

  Geplaatst op 17 oktober 2012 om 13:09

 • Niet zo best

  ben niet tevreden over de aquaria, vol alg,slakken,zieke vissen,dode vissen, mag allemaal beter bijgehouden worden, wel veel spulletjes voor aquaria! over de koi niks te klagen zien er mooi uit

  Geplaatst op 10 mei 2011 om 11:11

 • Dino

  TOP winkel met oprechte vakkennis. Geen probleem te groot of er is een oplossing. Met het mooie weer op komst kan ik mooi bij mijn stralende vijvertje gaan zitten kijken!

  Geplaatst op 16 april 2011 om 8:47

 • kamerplanten verkocht als aquariumplant

  Met veel enthousiasme werd mij de Fittonia verkocht, een prachtige plant die wel niet heel erg lang bleef leve. Ik blij totdat ik op internet vrij eenvoudig achterhaalde waarom de plant snel dood ging: het is GEEN aquariumplant en gaat gewoon dood. Jammer wel, je zegt dat je een speciaalzaak bent en verkoopt dan foute boel. Niet netjes zeg ik dan maar.

  Geplaatst op 9 september 2010 om 20:12

 • Verzorgd

  Hoi Dino Breda.

  Geweldige mooie zaak,alles keurig verzorgd.Erg vriendelijk personeel

  al kom je alleen maar om te kijken. Aan de vissen kan je zien dat er erg veel liefde in de zaak zit.Ik kom er graag.

  Komplimenten; Dee

  Geplaatst op 14 november 2008 om 20:27

Deel jouw ervaring met ons

Blij? Verdrietig? Laat het ons weten
Alleen voor ons om je mening, indien nodig, te verifiëren
 

Advertentieruimte

Over deze website

Aquariumwinkeloverzicht brengt alle aquariumwinkels en speciaalzaken in Nederland op overzichtelijke wijze in beeld. De site is en blijft 100% gratis voor bezoekers en winkeliers.

Help deze website nog informatiever te maken door jouw ervaringen met winkels achter te laten of zoek een eenvoudig via de kaart naar aquariumspeciaalzaken in jouw buurt.

Voor vragen of opmerkingen over de website kun je altijd contact met ons opnemen. Wil je kosteloos jouw winkel laten opnemen in ons overzicht dan kun je hiervoor dit formulier invullen.