Dierenspeciaalzaak de Oostermolen

Op onze uitgebreide afdeling kunt u terecht voor alles op het gebied van aquaristiek.

Dealer; Sera, Juwel, Eheim, Aqualantis, Ferplast, Jbl, Tetra. Ook leveren wij volglas aquariums in bijna alle maten en vormen vraag vrijblijvend een offerte aan.

Aquariumtechniek; Van Juwel, Adm en Ferplast hebben wij al diverse standaard aquariums. Als u een andere maat of model wilt, wij kunnen bijna iedere uitvoering leveren. Voor een juiste doorstroming en filtering zijn er buitenfilters van 100 tot 1200 ltr. Met of zonder ingebouwde verwarming. Deze filters kunnen ook goed gebruikt worden als bio-filter. Tevens zijn er binnenfilters geschikt voor kleine aquariums, binnenfilters zijn ook goed te gebruiken als aanvulling op het filter en doorstroom capaciteit. Binnenfilters zijn er van 50 tot wel 1000 ltr.

Om een goede planten groei te stimuleren zijn er Co2 systemen te koop. Er is al een systeem vanaf 14.95 handbediening tot geheel computer gestuurd. Voor aquariums van 40ltr tot 1000ltr.

UV lampen zijn vooral te gebruiken tegen zweefalgen. Er zijn modellen om tussen de slangen te plaatsen. Ook sera komt op korte termijn met een filter met ingebouwde UV lamp.

Vissen; In onze 57 aquariums hebben wij een zeer brede keuze tropische vissen voor een grootgedeelte van eigen import (Singapore). Discusvissen komen uit een kwekerij uit Thailand.

Garnalen; Garnalen zijn helemaal hot. Voor deze garnalen verkopen wij leuke nano aquariums. Om de garnalen goed te kunnen verzorgen zijn er speciale waterbereiders en voedsel te koop De Garnalen komen voor een groot gedeelte uit eigen import (Singapore). Leuke soorten garnalen zijn kristal red en kersgarnaal. In deze aquariums komen de garnalen ook goed tot voortplanting.

Aquariumplanten; Planten zijn verkrijgbaar in zowel bosjes (niet geworteld) als in potjes (geworteld). Ook verkopen wij diverse soorten moederplanten, een groot gedeelte komen uit eigen import. Iedere week nieuw aanbod.

Diepvries; Buiten het standaard diepvries discusvoer verkopen wij ook een zeer special eigen diepvries discusvoer, met een zeer laag watergehalte, het voer bestaat uit runderhart, groenten, spirulina, mineralen, spoorelementen enz. Dit voer werkt preventie tegen flagatten en schimmels. Onze discussen zijn altijd al met dit voer gevoerd.Het is voor de meeste vissen van groot belang om 1 á 2 keer per week diepvriesvoer te krijgen. Dit moet wel goed afgewisseld worden. Bekende diepvries voerders zijn: rode- witte- zwarte muggenlarven, tubifex, missis, artemia, discusvoer, enz.Altijd een ruim assortiment planten aanwezig.

Gratis inrichting; Bij aanschaf van een compleet aquarium set met inrichting bieden wij de mogelijkheid om het aquarium gratis bij u in te richten.

Contactgegevens

Dierenspeciaalzaak de Oostermolen
Nieuwstraat 6
3861 AJ Nijkerk

Telefoon: 033-2454718
Fax: 033-2464303
Website: http://www.oostermolen.nl

Waardering

 • R R R R R Prijs
 • R R R R R Kwaliteit
 • R R R R R Vakkennis
 • R R R R R Assortiment
R R R R R Gemiddeld

Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00 Koopavond
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: Gesloten

Assortiment

 • .Zoetwater
 • .Zoutwater
 • .Waterplanten
 • .Aquaria
 • .Aquariumbenodigdheden

Aquarianen zeggen over Dierenspeciaalzaak de Oostermolen

 • Gewone dierenwinkel

  Als aquariaan vind ik deze winkel qua vis aanbod maar erg matig. Over de service en kundigheid kan ik niks zeggen, omdat er nooit vissen heb gekocht. Voor de rest is het een algemene dierenwinkel met veel huisdier artikelen en diverse dieren.

  Geplaatst op 15 december 2016 om 15:22

 • Slechte ervaringen

  Ik heb hier verscheidene keren vissen en/of producten gekocht en ken de winkel goed (ook vanwege andere huisdieren). Helaas vaak veel dode vissen in de bakken, slecht advies (bijv om 10 kardinaaltetra's in een 25 liter bak te doen) en weinig kennis van zaken. Gevoel dat het meer om de verkoop gaat. Ook bij anderen heb ik dit gehoord. Aangekochte vissen overlijden snel en het ziet er niet altijd prettig uit wanneer er al dode vissen in de bakken zitten. Ik koop dus mijn vissen elders. Prima winkel overigens voor de gewone producten, bijv filtermateriaal, onderdelen, etc.

  Geplaatst op 10 januari 2014 om 17:40

Deel jouw ervaring met ons

Blij? Verdrietig? Laat het ons weten
Alleen voor ons om je mening, indien nodig, te verifiëren
 

Advertentieruimte

Over deze website

Aquariumwinkeloverzicht brengt alle aquariumwinkels en speciaalzaken in Nederland op overzichtelijke wijze in beeld. De site is en blijft 100% gratis voor bezoekers en winkeliers.

Help deze website nog informatiever te maken door jouw ervaringen met winkels achter te laten of zoek een eenvoudig via de kaart naar aquariumspeciaalzaken in jouw buurt.

Voor vragen of opmerkingen over de website kun je altijd contact met ons opnemen. Wil je kosteloos jouw winkel laten opnemen in ons overzicht dan kun je hiervoor dit formulier invullen.